Kartal, kaldığı yerden

Kartal, kaldığı yerden

Pazar günü izin yapan Konyasporlu futbolcular, bir günlük tatilin ardından Fenerbahçe maçının hazırlıklarına yeniden başladılar. Kartal’da Fenerbahçe maçına çıkış maçı gözüyle bakılıyor

Konyaspor’da, Pazartesi günü iç sahada Fenerbahçe ile oynanacak 8. hafta maçının hazırlıkları bir günlük izinin ardından dün sabah yapılan antrenmanla yeniden başladı.. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda futbolcular daha sonra iki gruba ayrılarak pas çalışması yaptı.. Çalışmaya babasının vefatı nedeniyle izinli olan İbrahim Ege, sakat olan Tazameta katılmazken, Murat Tozsun ve Ali Dere takımdan ayrı çalıştılar.. Hastalığı iyileşen Erdinç ve sakatlığı geçen kaleci Orkun takımla birlikte antrenmana yaptı. Günün ikinci çalışmasını da dün akşam Tatlıcak tesislerinde yapan yeşil-beyazlı takımda, Ülkelerinin milli takımlarında yer alan Borek Dockal, Basem Abbas ve Mahamoudou Kere ise takıma uçak durumuna göre yarın veya Perşembe günü katılacaklar.
FENERBAHÇE MAÇI, ÇIKIŞ OLACAK
Konyaspor’da, Fenerbahçe maçının hazırlıkları hafta boyunca yapılacak antrenmanlarla devam edecek ve Pazar günü ter idmanıyla tamamlanacak. Yeşil-beyazlı takımda; yönetici, teknik adam ve futbolcular Fenerbahçe maçına biri çıkış olarak bakmakta.. Parola, 3 puan.. Galibiyete süper prim verilecek.  Maçın biletleri ise 15 ile 100 lira arasında değişen ücretlerle biletx gişelerinden satılmakta. Konyaspor yöneticileri, taraftarların maç günü izdihama neden olmamak için biletlerini hafta içerisinde almalarını ve maça rahat girmelerini istediler. Maça Konya merkez ile birlikte ilçeler ve çevre illerden de büyük ilgi olduğu bildirildi..
İBRAHİM EGE’NİN ACI GÜNÜ
Konyaspor’a bu sezon transfer olan orta saha  oyuncularından İbrahim Ege'nin babası Habip Ege önceki akşam geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.. Habip Ege'nin vefatından büyük üzüntü duyduklarını ifade eden Başkan Bahattin Karapınar, başta İbrahim Ege ve ailesi olmak üzere sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı diledi.  Başkan Karapınar, mesajında şu sözlere yer verdi.  "Oyuncumuz İbrahim Ege'nin babası Habip Ege'nin vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendik. Merhume Cenab-ı Allah'tan rahmet dilerken, başta oyuncumuz İbrahim Ege ve ailesi olmak üzere yakınlarına, sevenlerine başsağlığı diler, sabırlar temenni ederiz.." TSYD Konya şubesi yönetim kurulu da İbrahim Ege’ye baş sağlığı diledi..
FENER’DE  HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR
Konyaspor ile zorlu bir 90’a çıkacak olan Fenerbahçe’de bu maçın hazırlıkları 1 günlük iznin ardından yeniden başladı. Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında deplasmanda Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını bir günlük iznin ardından sürdürdü. Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde sabah saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde toplanarak, antrenmana çıktı. Yaklaşık 1,5 saat süren çalışmada sarı-lacivertliler, koşu koordinasyon, isabetli pas ve dayanıklılık çalışmalarının ardından yarı sahada çift kale maç yaptı. Milli takımlarda bulunan 11 futbolcu ile sakatlığının tedavisini ülkesi İspanya’da sürdüren Güiza’nın yanı sıra tedavilerine devam eden Selçuk ve Gökhan Ünal antrenmana katılmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.