Kartal izin yaptı

Kartal izin yaptı

Giresunspor’u mağlup ederek Play-Off’a kalmayı garantileyen Konyaspor’da yüzler gülerken, yeşil-beyazlı futbolcular dünü dinlenerek geçirdiler. Kartal’da, Altay hazırlıkları bugün başlayacak

Bank Asya 1. ligde, ikinci yarının en iyi futbolunu Pazar günü Giresunspor karşısında oynayan ve rakibini 2-1 yenerek play-off’a kalan Konyaspor’da yüzler gülüyor.  Güçlü rakibi karşısında gol kaçırma rekoru kırarak tarihi farkı kaçıran Kartallar, dün dinlendiler.. Cumartesi günü İzmir deplasmanında oynanacak Atlaya maçına hazırlıkları bugün başlayacak.

İZMİR’E ERKEN GİDİLECEK
Teknik adamların programına göre, yarın da bir çalışma yapacak olan yeşil-beyazlılar, İzmir’e Çarşamba veya Perşembe günü giderek kampa girecekler.. Play-off maçlarının İstanbul’da Olimpiyat ve Ali Sami Yen stad’ların da oynanacak olması nedeniyle Konyaspor teknik adamlarının takımı, sıcak ve nemli havaya alıştırmak için İzmir’e erken götürme kararının yönetimce de uygun görüldüğü öğrenildi. Kartallar, play-off maçları için İstanbul’a ise muhtemelen 12 Mayıs Çarşamba günü gidecekler.
Konyaspor’da, ligin sona maçı olan, Altay karşılaşmasında sarı kart cezalısı Ömer ve Erdal formda giyemeyecekler. Cezasını Giresunu maçında oynamayarak tamamlayan Ufukhan ise Altay’a karşı takımdaki yerini alacak. Teknik adamların bu hafta Serhat’a da ilk 11’de forma vermeleri beklenmekte.   
KAPTAN ÖMER ÜMİTLİ KONUŞTU
Konyaspor takıma kaptanlarından Ömer Hacısalihoğlu, son haftalardaki çıkışı play-off'ta da devam ettirerek Süper Lig'e yükseleceklerine inandığını söyledi. Maçtan önce Giresunspor karşılaşmasının önemini konuştuklarını ve bu yönde konsantre olarak sahaya çıktıklarını belirten kaptan Ömer, sezonun en iyi mücadelelerinden birini ortaya koyarak haklı bir galibiyet aldıklarını dile getirdi.. Ömer, Giresunspor maçıyla ilgili şu değerlendirmeyi yaptı.  "Öncelikle böyle maçların fedakarlık istediğini söylemek istiyorum. Takımdaki oyuncuların birçoğu bu tarzda daha önce çok maç oynadı. Maçtan önce arkadaşlarımızla maçın önemini konuştuk. Bu yönde konsantre olduk. Sahada müthiş bir mücadele vardı. Kazanma adına her şeyi yaptığımızı düşünüyorum. Belki skor daha farklı olabilirdi. Atamadık. Ben arkadaşlarıma soyunma odasında 'Galiba golleri play-off'a sakladınız' diye söyledim. Takımımızın kendine olan güveni tamamen arttı. Play-off'ta şampiyon olup Süper Lig'e çıkacağız."
ALTAY MAÇI CUMARTESİ
Bank Asya 1. ligde 34 ve son hafta maçlarının programı belli oldu.. Buna göre, 4 maç Cumartesi, 5 maçta Pazar günü yapılacak. Türkiye Futbol Federasyonunca yapılan açıklamaya göre, Altay ile Konyaspor arasındaki karşılaşma, 8 Mayıs Cumartesi günü saat 15.00’de oynanacak. Aynı saatte, Boluspor ile Karşıyaka karşı karşıya gelecek.  Cumartesi günü, saat 20.00’de iki maç var.. Ligde ilik iki için mücadele eden takımlardan Bucaspor-Kayseri Erciyesspor, Adanaspor ise lider Karabükspor’u konuk edecek.
Bank Asya 1. Ligde, 5 maç ise 9 Mayıs Pazar günü oynanacak. Futbol Federaszyonrunun programına göre, karşılaşmalar saat 15.00’de başlayacak. Prestij mücadelesi şeklinde geçecek Pazar günü yapılacak maçların programı ise şöyle.   Hacettepe Spor-Mersin İdman Yurdu. Kocaelispor-Çaykur Rizespor. Gaziantep B.Ş.Bld.Spor-Dardanelspor. Giresunspor-Kartalspor. Samsunspor-Orduspor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.