Kartal İstanbul’da

Kartal İstanbul’da

Bir taraftan İstanbul’da oynanacak Play-Off maçlarının, diğer taraftan da Pazar günü İzmir’de oynanacak Altay maçının hazırlıklarını sürdüren Konyaspor’da işlerin yolunda gitmesi yönetimi sevindiriyor

Ligde son maçını Cumartesi günü Altay ile İzmir deplasmanında oynayacak olan Konyaspor’da gözler, bu maçtan daha çok muhtemelen 19-23 Mayıs tarihleri arasında İstanbul’da oynanacak play-off maçlarına çevrildi. Bu nedenle, kadro olarak iki’ye bölünen yeşil-beyazlı takımda as futbolculardan oluşan kafile dün sabah uçakla İstanbul’a giderek Silivri’deki Clasis Golf Country Clup otelde kampa girdi. Altay maçına çıkacak olan takım ise bugün sabah kahvaltısının ardından karayoluyla İzmir’e gidecek.  

İdari menajer Mesut Erçetin'in başkanlığında İstanbul'a giden kafilede 14 oyuncu yer aldı. Teknik direktör Ziya Doğan'ın Altay ile oynanacak son lig maçında dinlendireceği oyuncular hazırlıklarını bugün ve yarın İstanbul’da sürdürecek. Kafilede teknik direktör Ziya Doğan, antrenör Hakan Polat ile birlikte şu oyuncular bulunmakta: Haluk Tanrıseven, Ömer Hacısalihoğlu, Görkem Görk, Kaue Da Silva, Volkan Koçaloğlu, Ufukhan Bayraktar, Mehmet Ayaz, Erdal Kılıçaslan, Uğur Yanıkdemir, Zafer Demir, Abdulvahit Karacabey, Yusuf Kurtuluş, Eser Yağmur, Mehmet Şen..
Konyaspor’da, 16 futbolcudan oluşan Altay maçı kadrosu ise dün öğle saatlerinde taktik ağırlıklı bir antrenman yaptı. Kartal’da, İzmir yolculuğu bugün başlayacak.. Antrenörler Tacettin Doğan ve Erol Mıngır ile birlikte lig boyunca fazla oynama şansı bulamayan ve genç futbolcuların yer alacağı kafile İzmir Çankaya’daki Ontur otelde konaklayacak. Kartal’da, Altay maçının hazırlığı bugün İzmir’de gerçekleştirilecek ter idmanıyla tamamlanacak. Dün İstanbul’a giden teknik direktör Ziya Doğan ise, bugün uçakla İzmir’e geçerek takıma katılacak. Kartallar, play-off hazırlıklarını maçların yapılacağı tarihe kadar İstanbul’da sürdürecek. Cumartesi günü oynanacak Altay maçının ardından futbolcular ve teknik adamlar karayoluyla İstanbul’a geçerek Silivri kampına dahil olacaklar.
RAMAZAN:ALTAY’I YENECEĞİZ
Play-off grubunda mücadele etmeye hak kazanılmasının ardından tek düşüncelerinin Süper Lig'e yükselmek olduğunu ifade eden tecrübeli oyunculardan Ramazan Kahya, sezonun son maçında Altay karşısına da her maça olduğu gibi kazanmak için çıkacaklarını ve bu konuda ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.
İkinci devrede yaşadıkları şanssızlıklar neticesinde ligde zor günler geçirdiklerini ancak Giresunspor karşısında ortaya koydukları performansla Süper Lig'i ne kadar çok istediklerini herkese gösterdiklerini ifade eden Ramazan Kahya, "Play-off'u garantiledikten sonra artık hazırlıklara da başladık. Altay maçında hocamız az forma şansı bulan arkadaşlarıma ve genç oyunculara şans verecek. Ama Konyaspor olarak bizin hedefimiz prestij olarak görünse de her maça olduğu gibi Altay karşılaşmasına da galibiyet için çıkmak. Bunu başaracak kadro yapısına sahibiz. Altay maçında elimizden gelen gayreti göstererek sezonu iyi bir sonuçla kapatmak istiyoruz" dedi.
Konyaspor olarak bundan sonraki düşüncelerinin play-off grubunda ilk sırayı alarak bir yıl aradan sonra yeniden Süper Lig'e dönüşü gerçekleştirmek olduğunu da sözlerine ekleyen Ramazan Kahya, "Play-off grubunda zorlu maçlar bizi bekliyor. Ama Giresunspor karşısında yaptığımız geri dönüşü play-off'ta da sürdüreceğimize inanıyoruz. Bu kadro Süper Lig'e çıkmayı gerçekten hak ediyor. Hedefimiz biraz rötara uğradı. Ancak takım olarak inanıyoruz. Play-off maçları sonunda Konyaspor'u layık olduğu ve hak ettiği Süper Lig'e taşıyacağız" şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.