Kartal ikinci kez üzüldü

Kartal ikinci kez üzüldü

Torku Konyaspor İstanbul Başakşehir deplasmanında aldığı 4-0 yenilgi sonrası ikinci kez üzüldü. Yeşil-beyazlı ekip ilk üzüntüsünü sezonun 2. haftasında iç sahada oynadığı ve yine 4 gol yediği Galatasaray maçında almıştı

Spor Toto  Süper Ligin  9. haftası geride kalırken Torku Konyaspor 2. kez sahadan eli boş ayrıldı. İlk yenilgisini sezonun 2. haftasında iç sahada oynadığı ve  4-1  olup olduğu Galatasaray  karşısında alan yeşil-beyazlı ekip ikinci yenilgisini bu kez 4-0’lık skorla deplasmanda İstanbul Başakşehir karşısında aldı. Aldığı Galatasaray yenilgisi sonrası çıkış yakalayan Torku Konyaspor Medipol Başakşehir maçına kadar 5 maçlık bir yenilmezlik serisi yakalamış ve bu maçların 4’ünü galibiyetle kapatmasını bilmişti.

9 HAFTADA 9 PUAN ALDI

Bu sezon 9 maçta 4 galibiyet 3 beraberlik 2 yenilgi alarak 15 puan toplayan Torku Konyaspor geçtiğimiz sezon 9 maçta sadece 9 puan toplayabilmişti. Yeşil-beyazlı ekip 9 maçta 2 galibiyet 3 beraberlik 4 yenilgi aldı.  Torku Konyaspor bu puanlarla haftayı 14. sırada tamamlamıştı.

ÇAMDALI: TELAFİ EDECEĞİZ

Torku Konyaspor’un tecrübeli isimlerden  kaptan Ali Çamdalı  Medipol Başakşehir karşısında bir türlü istenilenleri yapamadıklarını ve sonucunda da 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup olduklarını ifade  etti.  Çamdalı, bu sonucu Gençlerbirliği maçından 3 puanla ayrılarak telafi edeceklerine inandığını söyledi.

5 haftadır devam eden çıkışlarını ve yenilmezlik serisini sürdürmek için çıktıkları Medipol Başakşehir karşılaşmasında bir türlü istediklerini yapamadıklarını söyleyen takım kaptanı Ali Çamdalı, "Rakibimiz kesinlikle galibiyeti hak etti. Ama bu 4-0'lık skor bize yakışmadı. Öncelikle buraya kadar gelerek bizleri destekleyen, maç sonu da çağırarak teselli eden taraftarlarımızdan özür diliyoruz ve kendilerine desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Onlar gibi bizde üzgünüz. Ama lig devam ediyor. Bir an önce bu maçtan kurtulup Gençlerbirliği ile sahamızda oynayacağımız karşılaşmaya odaklanmamız gerekiyor. İnşallah o maçtan 3 puanla ayrılarak hem bu farklı yenilgiyi telafi ederiz hem de taraftarlarımıza güzel bir hediye vermiş oluruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.