Kartal, huzur arıyor

Kartal, huzur arıyor

Lig’de 7 haftada tek galibiyet alabilen Konyaspor’da, Fenerbahçe maçının hazırlıkları sürüyor. Kartal’da hem yönetim hem de teknik ekip, kötü gidişi durdurmanın hesaplarını yapıyor

Ligde ilk büyük maçını 8. hafta da, iç sahada Fenerbahçe ile oynayacak olan Konyaspor’da bu karşılaşmanın hazırlıkları devam ediyor. İki günlük izinin ardından haftanın ilk çalışmasını önceki akşam yapan yeşil-beyazlı takımın antrenmanına Milli takımlarda bulunan ve izinli olan futbolcularla birlikte sakatlıkları bulunan İbrahim Ege ve Murat Tosun katılmadı. Teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde 15 oyuncu ile yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra gruplar halinde polar saatlerle tempolu koşu çalışması yapan oyuncular, yaklaşık 50 dakika süren antrenmanı 4'e 2 top tekniğine dayalı pas çalışması ve açma-germe hareketleriyle tamamladı.
Kartallar dün ise sabah ve akşam olmak üzere çift antrenman yaptı. İlk çalışmadan önce teknik direktör Ziya Doğan’ın tesislerde futbolcularla bir toplantı yaparak takımın içerisinde bulunduğu kritik durum nedeniyle futbolcuları uyardığı ve daha dikkatli olmaları gerektiğini belirterek Konyaspor’un gerçek gücünün bu olmadığını kendilerine ilettiği öğrenildi. 
Teknik direktör Ziya Doğan gözetiminde Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde yapılan günün ilk antrenmanına izinli olan Serkan Şahin, ülkelerinin milli takımlarında bulunan Basem Abbas, Borek Dockal ve Mahamodou Kere ile sakat olan İbrahim Ege ve Thierry Tazemeta katılmadı. Düzkoşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman, çıkış koşuları ile devam etti.
Kaleciler Gökhan, Orkun ve Erciment'in kaleci antrenörü Hakan Polat gözetiminde çalıştığı antrenman iki grupta top tekniğine dayalı pas çalışması ile devam etti. Başkan Bahattin Karapınar’ın da izlediği ve yaklaşık 1 saat 20 dakika süren antrenman açma-germe hareketleri ile tamamlandı.
KUPA PROGRAMI AÇIKLANDI
Ziraat Türkiye kupasında play-off maçlarının programı belli oldu.. Buna göre, maçlar 26-28 Ekim tarihlerin de oynanacak.. Konyaspor, kupada ilk maçını 27 Ekim Çarşamba günü Bucaspor ile yapacak. Galip gelen takım gruplara kalacak. Atatürk stadındaki karşılaşma saat 19.00’da başlayacak. Konya Şekerspor ise aynı gün Kayseri deplasmanında Erciyesespor ile mücadele edecek. Bu karşılaşma ise 14.00’de başlayacak. Ziraat Türkiye kupasında elemeli olarak oynanacak play-off maçlarının programı şöyle.
26 Ekim Salı: 14.00 Beypazarı Şekerspor-Kardemir D.Ç.Karabükspor.. 19.00 Gençlerbirliği-Akçaabat Sebatspor.. 27 Ekim Çarşamba: 14.00 Kırıkhanspor-Bandırmaspor.. Yeni Malatyaspor-Hacettepe Spor.. Menemen Belediyespor-Kasımpaşa.. Orduspor-Medical Park Antalyaspor.. Gaziantep B.Ş.Bld.Spor-Samsunspor. 19.00 İstanbul B.Ş.Bld.Spor-Dardanelspor.. Gaziantepspor-Türk Telekomspor.. Eskişehirspor-Denizlispor.. Ankaragücü-Tokatspor.. Sivasspor-Manisaspor.. 28 Ekim Perşembe: 19:00 Karşıyaka-Kayserispor.. Beşiktaş-Mersin İdman Yurdu..
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.