Kartal Göztepe’ye  moralli gidecek

Kartal Göztepe’ye moralli gidecek

İttifak Holding Konyaspor sezonun 5. hafta maçında yarın deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak. Rakibi karşısına moralli çıkacak yeşil-beyazlı ekip bu maçtan da puan yada puanlarla ayrılmak istiyor

Süper Lig 2019-2020 Cemil Usta Sezonu 5.hafta açılış maçında deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak Konyaspor bugün İzmir’e gidecek. Yeşil-beyazlı ekip zorlu maçın hazırlıklarını da bugün yapacağı antrenman ile tamamlayacak. Denizlispor deplasmanından galibiyetle dönerek moral bulan İttifak Holding Konyaspor bir başka Ege deplasmanı olan Göztepe karşısında puan yada puanlar almayı hedefliyor.

OYUNCULARIN PERFORMANSI YÜZ GÜLDÜRÜYOR

İttfak Holding Konyaspor’da oyuncuların performansı yüz gülüdürüyor. Yeni transfer Miya’nın da takıma çabuk adapte olarak katkı sağlaması teknik ekip ve camiayı memnun ediyor. Yeşil-beyazlı ekip oyuncuları Göztepe maçı hazırlıklarını moralli bir şekilde sürdürüyor. Başarılı işlere imza atan yeşil-beyazlı ekipte haftanın 11’ine Denizlispor kadrosundan 2 oyuncu seçildi.Süper Lig’de 4.haftanın en iyi 11’ açıklandı. OPTA verilerine göre hazırlanan haftanın 11'inde Denizlispor’u deplasmanda 1-0 mağlup eden İttfak Holding Konyaspor’dan 2 oyuncu yer aldı. Yeşil-beyazlı ekibe galibiyet getiren tek golü atan 21 yaşındaki Ugandalı oyuncusu Farouk Miya ile savunmada rakip forvetlere geçit vermeyen Ali Turan, Süper Ligde kendi mevkilerinin en iyi oyuncuları oldu.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.