Kartal Göztepe virajında

Kartal Göztepe virajında

Konyaspor, cumartesi günü İzmir deplasmanında Göztepe ile karşı karşıya gelecek

Atatürk stadyumundaki maç saat 19.00’da başlayacak. Yeşil-beyazlıların tek hedefi evine kazanarak dönmek Torku Konyaspor, yarın İzmir deplasmanında Göztepe ile karşı karşıya gelecek. Atatürk stadyumundaki maç saat 19.00’da başlayacak ve üst klasman hakemi Taner Gizlenci yönetecek. Gizlenci'nin yardımcılığını Ankara'dan Neşet Merdin ve Ordu'dan Uygar Bebek yaparken, maçın dördüncü hakemi Denizli'den Özkan Çeliker. Ligde son iki hafta da aldığı galibiyetleri İzmir deplasmanında da sürdürmeyi amaçlayan Torku Konyaspor’da hesaplar 3 puan üzerine yapıldı.  Göztepe maçı hazırlıklarının Koynu bölümünü Perşembe günü tamamlayarak İzmir’e giden Kartallar, son çalışmayı dün akşam saatlerinde Altay Gaziemir tesislerinde yaparak hazırlıklarını tamamladı.

Konyaspor’un İzmir kafilesinde 18 futbolcu yer aldı. Sakatlıkları bulunan Neca Fernandes, Erkan Sekman, Serkan Şahin, Abdülkerim Bardakçı, Semih Aydilek ve Ali Turan İzmir’e götürülmedi. Torku Konyaspor, bugünkü maça muhtemelen şu 11 ile çıkacak: Kaya- Tolga, Selim, Erdinç, Muhammet (Bilal)- Şenol, İshak- Ömer Ali (Recep), Erdal, Ali Dere- Sinan. Torku Koanyaspor ile Göztepe, bugün 7. maça çıkacak. Bank Asya 1. ligde daha önce iki takım arasında oynanan 6 maçın 2’sini Konyaspor, 4’ünü Göztepe kazandı. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından görevlendirilen üst klasman hakemi Taner Gizlenci Konyaspor’un bu sezon ilk maçına çıkacak. Gizlenci son olarak 2011-2012 sezonunun 2. haftasında deplasmanda oynanan ve 0-0 berabere sonuçlanan Kayseri Erciyesspor karşılaşmasında görev yapmıştı.

Konyaspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, bugün Göztepe karşısında zorlu bir sınav vereceklerini ve tek hedeflerinin Konya'ya kazanarak dönmek olduğunu söyledi. Hüsnü Özkara, "Göztepe sezona flaş transferlerle ve iddialı olarak girdi. Ama ligdeki konumuna bakıldığında kesinlikle bağdaşmayan bir görüntü veriyor. Özellikle kendi sahasında seyircisinin verdiği anormal motivasynla çok daha agresif ve istekli oynuyorlar. Biz de iyi takımız ve yakaladığımız iyi bir çıkışımız var. Bunu devam ettirmek istiyoruz. Eğer hedefiniz varsa bütün engelleri aşmanız lazım. Oyuncu arkadaşlarımın maç performansı sahaya yansırsa istediğimiz sonuçla Konya'ya döneriz diye düşünüyorum" şeklinde görüş belirtti.

LİGE 6. HAFTA MAÇLARIYLA DEVAM EDİLECEK

PTT 1. Lig'e 6. hafta maçlarıyla devam edilecek. 1. Lig'de 6. hafta maçlarının programı şöyle: Bugün: 14.00 TKİ Tavşanlı Linyitspor-Kayseri Erciyesspor (Tavşanlı İlçe) 19.00 Göztepe-Torku Konyaspor (İzmir Atatürk) 19.00 Samsunspor-Denizlispor (Samsun 19 Mayıs) Yarın: 14.00 Boluspor-Çaykur Rizespor (Bolu Atatürk) 19.00 Bucaspor-Şanlıurfaspor (Yeni Buca) 19.00 MKE Ankaragücü-Kartalspor (Ankara 19 Mayıs) 19.00 Adana Demirspor-Adanaspor (Adana 5 Ocak) 19.00 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Karşıyaka (Kamil Ocak) 8 Ekim Pazartesi: 20.001461 Trabzon-Manisaspor (Hüseyin Avni Aker)

İSMAİL GÜVEN U19 MİLLİ TAKIM'DA

Konyasporlu futbolcu İsmail Güven, Litvanya'da 11-16 Ekim 2012 tarihleri arasında düzenlenecek UEFA Mini Turnuvası'na katılacak U19 Milli Takımımızın aday kadrosuna davet edildi. Kadroda bulunan oyuncular 8 Ekim 2012 Pazartesi günü saat 18.00'de İstanbul'da kampa girecek. U19 Milli Takımı 11 Ekim'de Sırbistan, 13 Ekim'de Danimarka, 16 Ekim'de Litvanya ile karşılaşacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.