Kartal, geri vitese taktı

Kartal, geri vitese taktı

Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda Fenerbahçe'ye 1-0 yenilerek kötü gidişin sürdüren Torku Konyaspor'da moraller iyice bozuldu. Kartal'da Milli maçlar nedeniyle futbolculara iki gün izin verildi

ESKİŞEHİR HAZIRLIĞI YARIN BAŞLAYACAK

Torku Konyaspor’daü Fenerbahçe yenilgisi üzüntüye sebep oldu. Milli maçlar nedeniyle futbolculara iki gün izin verildi.  Ligin 11. haftasında, şampiyon adaylarından Fenerbahçe ile  6. deplasman maçına çıkan Torku Konyaspor, Fenerbahçe’ye son dakikalarda yediği golle yenilerek 2. dış saha mağlubiyetini aldı. Daha önce içeride Galatasaray ve deplasmanda Başakşehir’e yenilen yeşil-beyazlılar, Fenerbahçe mağlubiyetiyle 16 puanda kalarak 7. sıraya geriledi.

Rakibi karşısında iyi mücadele eden, savunmada gösterdiği direnci ileride başaramayarak tek golle sahadan yenik ayrılan Kartal’da futbolculara, Milli takımın Katar ve Yunanistan ile oynayacağı hazırlık maçları nedeniyle  iki gün izin verildi. Maçtan sonra bazı futbolcular İstanbul’da kalırken, diğerleri kulüp otobüsüyle Konya’ya döndü. Bugünde dinlenecek olan Kartallar ligin 12. haftasında iç sahada lig sonuncusu Eskişehirspor ile oynanacak maçın hazırlıklarına Çarşamba günü başlayacaklar.

LİDER YİNE DEĞİŞMEDİL

Spor Toto Süperi ligde zirve kadar dipte de heyecan arttı. Bursa deplasmanında 3 puanı son dakika golüyle kurtaran Beşiktaş 26 puana çıkarak liderliğini korudu. Beşiktaş’ı 24 puanla Fenerbahçe izlerken, Rize deplasmanından eli boş dönen Galatasaray 21 puanla 3. sıraya indi. Ligin dibinde ise, ilk galibiyetini Gaziantep karşısında alan ve 9 puanlı Sivasspor, 7 puanla Mersin İdmanyurdu ve 4 puanla Eskişehirspor bulunmakta. 

Ligde, geride kalan 11. hafta da takımlar rakip filelere 22 kez havalandırdı. En gollü maç 4-3 sonuçlanan Rizespor-Galatasaray maçı olurken, tüm maçlarda da gol sesi çıktı. Yapılana karşılaşmaların 5’ini ev sahibi, 2’sini deplasman takımları kazanırken, 2 maçta berabere sonuçlandı. Deplasmandan 3 puanlar çıkartan taktımlar; Beşiktaş ve Osmanlıspor oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.