Kartal galibiyete kilitli

Kartal galibiyete kilitli

Konyaspor Galatasaray maçının hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. Yeşil-beyazlılar, Galatasaray’ı yenerek devreyi galibiyetle kapatmayı amaçlıyor. Teknik adam Doğan, tüm şehrin desteğine ihtiyaçları olduğunu söyledi

Konyaspor’da, Galatasaray ile Pazar günü oynanacak ilk yarının son maçının hazırlıkları devam ediyor. Ligde, şampiyonluk yarışından kopan rakibiyle zor bir maça çıkacak olan yeşil-beyazlılar, Galatasaray’ı yenerek devreyi galibiyetle kapatmayı amaçlıyor. Kartal’ın, önceki akşam yapılan günün ikinci antrenmanına tüm futbolcular katılırken, sakatlığı devam eden Murat taktımdan ayrı çalıştı. Konyaspor, dün ese Tatlıcak tesislerinde teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde teknik-taktik çalışması yaptı. Antrenman, yarı sahada yapılan çift kale maç ve açma-germe hareketleriyle sona erdi. Bugün ve yarın taktik ağırlıklı iki çalışma daha yapacak olan Kartallar, hazırlıkları Cumartesi günü ter idmanıyla tamamlayacaklar ve kampa girecekler. Konyaspor’da, Galatasaray maçı öncesi Murat dışında eksik yok.
Konyaspor ile Galatasaray arasında Pazar günü saat 16.00’da oynanacak maçın bilet ücretleri de açıklandı. Dünden itibaren biletx gişelerinden satışa çıkartılan bilet ücretleri, 10 ile 100 TL arasında değişiyor. Buna göre, futbolseverlere karşılaşmayı kale arkası tribünlerden 10, eski yeşil, yeni yeşil ve maraton tribünlerinden 25 ile kapalı tribünden 100 TL ödeyerek izleyebilecekler. Konuk taktım bilet ücretleri de 25 TL olarak belirlendi.    
DOĞAN: DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR
Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, yeşil-beyazlı ekibin başarılara imza atabilmesi için taraftar desteğine ihtiyaçları olduğunu söyledi. Teknik direktörü Ziya Doğan ve oyuncular Veli Acar, Thierry Tazemeta ile Serkan Şahin, Özel Konya Esentepe İlköğretim Okulu’nda düzenlenen panele katılarak öğrencilerle bir süre sohbet etti ve sorularını cevapladı. “Konya 2 milyon nüfusa sahip büyük bir şehir. Ama sokakta karşılaştığımız kime sorsak önce 3 büyükleri tuttuğunu söylüyor” diyerek konuşmasına başlayan teknik direktör Ziya Doğan daha sonra öğrencilere hangi takımı tuttuklarını sordu. Aldığı cevaplarda 3 büyük takımların çoğunlukta olduğunu ve bu konudaki düşüncesinde yanılmadığını söyleyen teknik direktörümüz Ziya Doğan, “Hangi takımı tutuyorsun?” sorusuna “Konyaspor” cevabının verileceği bir ortamı meydana getirebilmek için herkesin üzerine düşeni yerine getirmesi gerekiyor. Trabzon fazla nüfusa sahip olmamasına rağmen elde ettiği başarılarla ve Trabzonspor’a sahip çıkmasıyla bugün tüm dünyada tanınıyor. Bunun karşılığı olarak şehrinde desteğiyle bugün şampiyonluğun en büyük favorisi olduğunu gösterdi. Bursaspor geçen sene elde ettiği şampiyonluğu şehrin kenetlenmesiyle ve olaya inanmasıyla elde etti. Bu şehirler futbol kültürünün yerleştiği yerler. İnsanlar takımlarına olan inançlarını ve desteklerini her platformda ortaya koyuyorlar ve sonucunda da başarı kaçınılmaz oluyor. Konyaspor’un da bunu başaracak gücü var. Önemli olan bu gücü gerektiği şekilde kullanmak. Konyasporlu nesiller yetiştirir ve takımın başarısı için herkes taşın altına elini koyarsa Konya’da futbol kültürüne sahip bir şehir olur. Bu imkansız değil. Sadece istemek yeter. Bunu da sizin gibi genç nesillerden başlayarak yapabiliriz” dedi.
Ziya Doğan, “Okul hayatınızdaki başarılar normal yaşantınızda da beraberinde gelirse o zaman başta aileniz olmak üzere herkesin gurur duyacağı ve ileride yapacaklarıyla vatanına milletine faydalı birer birey olarak sizi önemli yerlere getirecektir. İnşallah içinizden ileride Konyaspor’a başkanlık ve yöneticilik yapacak isimlerde yetişir” diye konuştu. Veli Acar, Serkan Şahin ve Thierry Tazemeta Konyaspor’un sezonun ikinci yarısında daha başarılı olacağını belirttiler.
TARAFTARLARDAN TATLI MORALİ
Öte yandan www.konyasporluyuz.com internet sitesi editörü Ebubekir Akça ve yöneticilerinden oluşan genç taraftarlar Konyaspor’un dün sabah Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmanı ziyaret ederek tatlı ikramında bulundular ve Galatasaray maçı için başarılar dileğinde bulundular.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.