Kartal, en golcü 5.takım

Kartal, en golcü 5.takım

Ligde ilk 7 hafta geride kaldı. 7 haftada 12 kez fileleri sarsan Anadolu Kartalı rakip filelere gönderdiği 12 golle ligde en golcü 5.takım oldu

Spor Toto Süper Lig’de 7 haftalık periyot geride kaldı.Atiker Konyaspor ligde en çok gol atan 5.takım konumunda. Yeşil-beyazlılar ligin ilk 7 haftalık periyodunda 14 gol atarak en çok gol attığı sezonlarından birini yaşıyor. 7 maçta 12 gol atan Anadolu Kartalı’nda hücum oyuncularının performansı teknik heyeti sevindirdi.

YATABARE’DEN 4 GOL 2 ASİST

Tarihinin en gollü sezonunu yaşayan Atiker Konyaspor’da hücum oyuncularının performansı teknik heyeti, yönetimi ve taraftarı sevindirdi. Yeşil-beyazlılarda Mustapha Yatabare ligde oynadığı 7  maçta 4 gol 2 asist yaparak takımının topladığı 11 puanda büyük pay sahibi oldu.Yatabare’nin ardından Ömer Ali Şahiner attığı 3 gol ve yaptığı 3 asistle skorer anlamda takımına en çok fayda sağlayan ikinci isim oldu.

TARAFTAR HÜCUM FUTBOLUNA KAVUŞTU

Öte yandan Atiker Konyaspor’da Rıza Çalımbay’ın öğrencilerinin oynadığı hücum futbolu taraftarı mutlu etti. Taraftarın yıllardır hayalini kurduğu hücum futboluna kavuşan yeşil-beyazlı taraftarlar sosyal medyada Anadolu Kartalı’nın hücum futbolunu beğendiklerini dile getiren paylaşımlarda bulundu.

EN AZ BURSA ATTI

Öte yandan ilk 7 haftası geride kalan Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor yeşil-beyazlı ekip gol yollarında büyük sıkıntı çekiyor. İlk 7 hafta itibariyle Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile birlikte ligde galibiyetle tanışamayan Bursaspor, gol yollarında da büyük sıkıntı çekiyor. Yeşil-beyazlılar, 7 maçta sadece 4 kez gol sevinci yaşadı. Bursaspor'u 5'er golle Büyükşehir Belediye Erzurum ve Kayserispor takip ediyor. Son olarak Sivasspor deplasmanında 2-0'lık mağlubiyet alan Timsah, ligde 17. sıraya kadar geriledi.

LİGİN EN AZ GOL YİYEN 3. TAKIMI

Öte yandan gol yollarında büyük sıkıntı yaşayan yeşil-beyazlı ekip, kalesinde ise 7 gol gördü. Ofansif anlamda büyük sıkıntı çeken Timsah, savunma hattında ise güven veriyor. Bu kategoride ise Başakşehir yediği 4 golle birinci, Yeni Malatya yediği 5 golle ligin en az gol yiyen ikinci ekibi durumunda.

ABİDİN KURT

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.