Kartal eksik çalıştı

Kartal eksik çalıştı

Lig'in 8. haftasında iç sahada Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Konyaspor'da bu maçın hazırlıkları sürüyor. Ziya Doğan yönetiminde günde çift antrenman yapan Kartal, 8 oyuncusundan yoksun çalıştı.

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe’yi konuk edecek olan Konyaspor’da hazırlıklar günde çift antrenmanla sürdürülmekte.. Yeşil-beyazlı takımın, önceki akşam saatlerinde, Tatlıcak Mehmet Tevfik lav tesislerinde yaptığı antrenmana sakatlığı nedeniyle tedavi gören Tazemeta ve İbrahim Ege katılmazken, bir süredir Konya dışında tedavi olan Murat Tosun ise takımdan ayrı olarak masör Ahmet Yılmaz gözetiminde çalıştı.  Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında iç sahada Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Konyaspor'da bu maçın hazırlıkları sürüyor. Teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde günde çift antrenman yapan Konyaspor, 8 oyuncusundan yoksun çalıştı. Ülkelerinin milli takımlarında bulunan Borek Dockal, Basem Abbas ve Mahamoudou Kere ile sakatlıkları bulunan İbrahim Ege, Thierry Tazemeta, dün yapılan akşam çalışmasında sakatlanan kaleci Orkun ve Ali Dere antrenmanda yer almadı. Isınma hareketleri ile başlayan antrenmanda, oyuncular saha etrafına kurulan istasyonlarda çabukluk ve koordinasyon çalışması gerçekleştirdi. İki gruba ayrılan futbolcular top tekniğine dayalı pas çalışması yaptı.
SEDEF:KENETLENMEMİZ LAZIM
Kötü günlerde daha çok kenetlenerek takımdaşlığı ve arkadaşlığı ortaya koyup, içerisinde bulunulan istenmeyen durumdan çıkmak istediklerini söyleyen Mehmet Sedef, teknik direktör Ziya Doğan'ın istediklerini eksiksiz yaparak istenilen seviyeye ulaşacaklarını söyledi. Ankaragücü karşısında istemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirten Mehmet Sedef, "Kötü oynadık ama zaman zaman böyle sonuçlar olabiliyor. En azından 1 puanla ayrılabilirdik. Şu anda kötü bir gidişimiz var. Ama takımdaşlık arkadaşlık böyle günlerde belli olur. Birbirimize kenetlenip, biraz daha fazla çalışıp bu durumdan kurtulmamız lazım. Milli takım arasında çalışmalara iyi başladık. Hocamızın söylediklerini yerine getirirsek zaten istediğimiz seviyeye ulaşırız" dedi.
Kendi performansını da değerlendiren Mehmet Sedef, "Ben sezon başı kampları yaşayamadığım için son iki sezondur ssakatlandım ve ilk yarılarda oynayamadım.  Geçen sezonun ikinci yarısında tüm maçlarda oynadım ve Konyaspor'a geldim. Sakat olarak gelmedim. Ama üzerimde öyle bir izlenim kalmış. Ben yaklaşık 2,5 aydır taımla birlikte antrenmanlara çıkıyorum ve bu sezon kampta yaptım. Yavaş yavaş hazır hale geldiğim ve kuvvetlendiğim zamanda hocamın bana hak edeceğim formayı vereceğini biliyorum. Ve aldıktan sonrada o formayı bir daha bırakmayacağıma inanıyorum" şeklinde görüş belirtti.
BİLETLER SATIŞA ÇIKTI
Konyaspor'un, ligin 8. haftasında, 18 Ekim 2010 Pazartesi günü Atatürk Stadında Fenerbahçe ile oynayacağı maçın biletleri de 10 ile 100 lira arasında değişen ücretlerle biletx firmasının Gedavet ve Mevlana şubelerinde satışa çıkartıldı. Konyaspor yönetim kurulunca yapılan açıklamaya göre, sporseverlere maçı eski yeşil, maraton ve yeni yeşil tribünlerden 25 TL, kapalı tribünden ise 100 lira ödeyerek izleyebilecekler.. Konuk takım taraftarları bilet ücretleri de 25 lira olarak belirlendi..
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.