Kartal dört köşe

Kartal dört köşe

Boluspor’u deplasmanda yenerek haftayı 3 puanla kapatan Konyaspor’da yüzler gülmeye başladı. Bu galibiyetle Play-Off yolunda sağlam adımlar atan yeşil-beyazlılar, Adana hazırlıklarına bugün başlayacaklar

Bank Asya 1. Lig’de sıkıntılı günler geçiren Konyaspor’da yüzler gülmeye başladı. Geçtiğimiz hafta iç sahada Hacettepe’ye yenilerek taraftarlarını üzen, ancak cumartesi günü deplasmanda Boluspor’u yenerek hem 3 puan hem de moral kazanan Konyaspor, cumartesi günü oynanacak Adanaspor maçının hazırlıklarına bugün başlayacak. Boluspor galibiyetinin verdiği yüksek moralle Adanaspor maçına çıkacak olan Konyaspor’da hedef galibiyet olarak belirlenirken, sakat futbolcuların da bu maça yetiştirileceği öğrenildi.
ÖMER: FARKLI GALİP GELEBİLİRDİK
Takım kaptanı Ömer Hacısalihoğlu, mücadele olarak üst düzeyde bir maç oynadıklarını, yakaladıkları fırsatlarda biraz daha becerikli ve şanslı olmaları halinde farklı bir skorla sahadan ayrılabileceklerini ifade ederken, artık kazanmayı alışkanlık haline getireceklerine inandıklarını söyledi.
Boluspor maçına galibiyet için çıktıklarını belirterek değerlendirmesine başlayan Ömer Hacısalihoğlu, "Oyunun başından itibaren 3 puan için geldiğimizi gösterdik. Rakip kalede etkili olduk. Nitekim bulduğumuz gol ile de 1-0 öne geçtik. Golden sonra hem ilk yarının sonlarına doğru hem de ikinci yarının ilk 20 dakikasında yakaladığımız çok net fırsatlar vardı. Bunları biraz beceriksizlik biraz da şanssızlık nedeniyle değerlendiremedik. Farka gidebileceğimiz bir maçta skor 1-0'da kalınca rakibimizde ev sahibi olanın avantajıyla üzerimize geldi. Bu dakikalarda anlamsızca geriye çekildik. Skoru korumak düşüncesiyle değil de farkı arttırmak düşüncesiyle hareket edebilmiş olsaydık farklı bir skorla kazanabilirdik. Ama her şeye rağmen kazanmak ve 3 puan almak güzel. Artık kazanmayı yeniden öğrenmeye başladık. Bunu alışkanlık haline getireceğimize inanıyorum. Sahada ellerinden gelen mücadeleyi sonuna kadar gösteren tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum" diye konuştu.
ALİ DERE: ÇOK MUTLUYUM
Bu sezon ilk kez ilk 11'de sahaya çıkan ve Boluspor karşısında 59 dakika oyunda kalan genç oyuncu Ali Dere, zorlu deplasmandan galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını belirtirken, tek düşüncesinin yeşil beyazlı forma ile başarılara imza atmak olduğunu sözlerine ekledi.
Boluspor maçında ilk kez 11'de sahaya çıktığını ve maçın başlarında bunun heyecanını yaşadığını ifade eden Ali Dere, "Ama ilerleyen dakikalarda takım içerisinde ağabeylerimin de desteğiyle bu heyecanı üzerimden attım. Hocamızın verdiği şansı iyi kullanmak için elimden geleni yaptığıma inanıyorum. Ama mücadele gücünün yüksek olduğu bir ligde mücadele veriyoruz. İlk kez bu heyecanı tadan biri olarak ilerleyen dakikalarda yoruldum ve oyundan alındım. Bizim için bu maçta önemli olan kazanmak ve ilk 6 takım iddiamızı devam ettirmekti. Çok iyi mücadele ederek ve skor avantajımızı koruyarak bunu başardığımıza inanıyorum. Daha işimiz bitmedi. Önümüzde birbirinden önemli 4 lig maçı ve sonrasında oynayacağımız 3 Play-Off karşılaşması var. Biz takım olarak bu maçları en iyi sonuçlarla kapatarak Süper Lig'e çıkacağımıza inanıyoruz. Kendi adıma da bu sezon yakaladığım bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirdiğimi düşünüyorum. Ama hedefim önce Konyaspor'da kalıcı olmak ve hizmet vermek. Ardından da milli takımın çeşitli kademelerinde forma giymek. Bu konuda başarılı olacağıma inanıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.