Kartal dersine çalışıyor

Kartal dersine çalışıyor

Konyasporda, Beşiktaş maçı öncesi son rötuşlar yapılıyor.

Parola: 3 puan. Yeşil-beyazlı ekibin genç oyuncusu Hakan Aslantaş, Beşiktaş’ı yenecek güçlerinin olduğunu, maça da kazanmak için çıkacaklarını söyledi

 

 

Pazartesi akşamı, ligin güçlü takımlarından Beşiktaş’ı konuk edecek olan yeşil-beyazlı takımda hazırlıklar devam ediyor. Önceki gün Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yapılan antrenmana sakatlığı devam eden kaleci Orkun Usak dışında tüm oyuncular katıldı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman Mehmet Batdal'ın da yer aldığı taktik çift kale maç ve açma-germe hareketleriyle sona erdi.

 

Kartallar, dün akşam ise Atatürk stadı 1 nolu sahada gerçekleştirdikleri çift kale taktik maçında Beşiktaş maçının provasını yaptılar. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda tüm futbolcuların oldukça hırslı ve istekli oldukları ileri sürüldü. Konyaspor’da, sakat olan kaleci Orkun ile birlikte antrenman eksiği bulunan Mehmet Batdal büyük bir olasılıkla Beşiktaş’a karşı oynayamayacak. Antrenman eksiği nedeniyle Kayseri maçı kadrosuna alınmayan Erdinç’in durumunun ise teknik adamlara bağlı bulunduğu belirtildi.. Ancak, teknik adamların Kayserispor’u deplasmanda deviren kadroyu bozmayacakları öğrenildi. Konyaspor’da hazırlıklar bugün yapılacak antrenmanla tamamlanacak ve futbolcular tesislerde kampa alınacak.

 

Öte yandan, Beşiktaş maçının biletleri 7,5 ile 60 TL arasında değişen ücretlerle satıya çıkartıldı. Futbolseverler, biletleri bugünde biletx gişelerinden temin edebilecekler. Biletlere yarın ise stad gişelerinden satışa çıkartılacak. Konyaspor yönetiminin aldığı kararla,  Konyaspor taraftarları maçı eski yeşil, yeni yeşil ve maraton tribünlerinden 20 TL. kale arkası tribünler 7,5 ve kapalı tribünden 60 TL ödeyerek izleyebilecekler.  Konuk takım tribünü bilet ücretleri de 20 TL olarak belirlendi. 

 

Kayserispor’dan sonra Beşiktaş’ı da yenerek yoluna devam etmeyi amaçlayan Konyaspor’da yeni sezon yapılanması da sürüyor.. Konyaspor yönetim kurulu; Salibasiç’den sonra Tazameta ve Bassem Abbas’ın sözleşmelerini de karşılıklı olarak feshetti. Barbaros ve Murat ise A2 takımıyla birlikte çalışmalara katılmakta.  Bu arada, ligin bitimine kadar yeni sezon kadrosu belirlenecek ve eksiklere göre transfer gerçekleştirilecek.

 

HAKAN: YENECEK GÜCÜMÜZ VAR

 

Beşiktaş ile zorlu bir maça çıkacaklarını ve Kayserispor galibiyetiyle elde edilen moralle bundan önceki maçlarda olduğu gibi Beşiktaş karşısında da kazanmak için oynayacaklarını söyleyen Hakan Aslantaş, maçtan 3 puanla ayrılarak umutlarını sonuna kadar taşıyacaklarını ifade etti. Ligde istediği konumda olmayan iki takımın mücadelesinde Beşiktaş'ı konuk edeceklerini belirten genç oyuncu Hakan Aslantaş, "Ligde istediği konumda olmayan iki takımın mücadelesi olacak. Biz de Beşiktaş'ta ligde çok iyi durumda değiliz. Ama zor maç olacağı kesin. Geçen hafta deplasmanda Kayseripor gibi güçlü bir takımı iyi bir oyun ve 3-1'lik skorla mağlup ederek hem 13 maçlık galibiyet özlemine son verdik hem de umutlarımızı son 5 haftaya taşımış olduk. Beşiktaş'ı yenebilecek güçteyiz. Az da olsa devam eden kümede kalma şansımızı başarırsak ve ligde kalırsak daha da çok sevineceğiz. Ama önceliğimiz tabiki kalan 5 maçta da Konyaspor'u en iyi şekilde temsil etmek. Bunu yaptığımız zaman zaten başarı kendiliğinden gelecektir diye düşünüyorum" şeklinde görüş belirtti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.