Kartal çıkış arıyor

Kartal çıkış arıyor

Trabzonspor’a kaybeden Konyaspor’da gözler Pazar günü oynanacak Manisaspor maçına çevrildi. Tecrübeli futbolcu Veli Acar, Manisaspor’u yenerek kötü günlere mutlaka son vereceklerini söyledi

Konyaspor’da, Pazar akşamı deplasmanda Manisaspor ile oynanacak maçına hazırlıkları sürüyor.
Trabzonspor karşılaşmasının ardından, bir gün izin yapan ve Çarşamba akşamı Manisa maçı hazırlıklarına başlayan yeşil-beyazlı takımda, kaleci Orkun Uşak katılmazken, hafif sakatlığı bulunan Peter Grajciar takımdan ayrı düz koşu yaptı. Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı.. Daha sonra üç takıma ayrılan oyuncular dönüşümlü olarak yarı sahada çift kale maç ve tempolu koşu çalışması gerçekleştirdi. Hafif sakatlığı bulunan Martin Klein riske edilmeyerek çift kale maçta yer almadı. Çift kale sırasında pas hatası yapan oyuncular, teknik direktör Ziya Doğan tarafından şınav cezasıyla cezalandırıldı.  Antrenman açma-germe hareketleriyle sona erdi.
Kartallar dün akşam da Tatlıcak tesislerinde taktik ağırlıklı biri çalışma daha gerçekleştirdiler.. Bugün de teknik-taktik çalışması yapacak olan yeşil-beyazlılar Manisa’ya Cumartesi sabah kahvaltısından sonra giderek Saruhan otelde kampa girecekler.. Konyaspor’da, Manisa maçının hazırlıkları Cumartesi akşam saatlerinde orada yapılacak ter idmanıyla tamamlanacak.. Bu arada, Konyaspor taraftarları maçı 3 TL karşılığında izleyebilecekler.
VELİ: İYİ BİR SONUÇ ALACAĞIZ
Konyaspor’un tecrübeli futbolcusu Veli Acar, 2. haftadan bu yana kazanamadıklarını ve kötü gidişe Manisaspor'u deplasmanda yenerek son vereceklerine ve Konya'yı mutlu edecek bir sonuçla döneceklerine inandığını söyledi. Trabzon maçında yan toplardan goller yediklerini dile getiren Veli, bu karşılaşmayla ilgili şunları söyledi. "Trabzonspor maçına çıkmadan önce takım olarak çok inanmıştık. İlkyarıda bunu sahaya yansıttığımızı düşünüyorum. Öne de geçtik. Fakat yine kendi hatamızdan yan toptan gol yedik. İlk yarı 1-1 bitti. İkinci yarı yine duran toptan rakibimiz 2-1 öne geçti. Biz beraberlik golünü ararken Trabzonspor'un atakları gelişmeye başladı ve daha etkili göründüler. Daha farklı kaybedebilirdik. Ama verdiğimiz pozisyonlarda beraberlik için bastırdığımız anlarda oldu. Artık Trabzonspor maçını unuttuk. Manisaspor maçı yaşadığımız puan kayıpları nedeniyle daha büyük önem kazandı. Bundan sonra puan kaybına tahammülümüz kalmadı. İlk yarının son 7 haftasına girdik. Manisaspor maçından alacağımız iyi bir sonuçla Konyaspor'un çıkışını hazırlayacağımıza inanıyorum. Takım arkadaşlarımızla birlikte saha içerisinde elimizden gelenin fazlasını ortaya koyarak Konya'yı mutlu edecek bir sonuçla Manisa'dan döneceğimize inanıyorum."
BÜYÜK KÜÇÜK AYIRIMI YAPMIYORUZ
Ligin  ilk yarısında kalan haftalarda birbirinden zorlu maçların kendilerini beklediğinin farkında olduklarını da sözlerine ekleyen Veli Acar sözlerini şöyle tamamladı. "Önümüzde zorlu maçların olduğu bir gerçek. Ama sonuçta sahaya 11-11 çıkıyoruz. Büyük takım küçük takım ayrımı yapmadan biz sahada elimizden gelen tüm mücadeleyi göstereceğiz. İlkyarıyı ne kadar fazla puan ile bitirebilirsek bizim için o kadar avantajdır. Biz son 7 haftada toplayabildiğimiz kadar puan toplamaya çalışacağız. İlk yarının sonunda da yönetimimiz ve teknik heyetimiz ikinci devre için gereken tedbirleri zaten alacaklardır. Düşündüklerimizi sahaya yansıtır ve bunda da başarılı oluruz.."
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.