Kartal, çıkış arıyor

Kartal, çıkış arıyor

Fenerbahçe maçının hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdüren Konyaspor’da bütün hesaplar kazanma üzerine yapılıyor. Ramazan Kahya: Fenerbahçe maçını kazanarak çıkışa geçmek istiyoruz

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı iyi şekilde değerlendirmeyi amaçlayan Konyaspor’da, 18 Ekim pazartesi akşamı Fenerbahçe ile oynanacak dev maçın hazırlıkları devam ediyor..  Yeşil-beyazlı takımın, önceki akşam Tatlıcak M. Tevfik Lav tesislerinde teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde yaptığı antrenmana hasta olan Erdinç Yavuz, sakatlıkları nedeniyle Ali Dere, Orkun Uşak, İbrahim Ege ve Thierry Tazemeta, Milli takımlarda bulunan Borek Dockal, Basem Abbas ve Mahamoudou Kere katılmadı.. Konyaspor’da sakat futbolcuların tedavileri tesislerde sürdürülmekte. Murat Tosun'un ayrı çalıştığı antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra iki gruba ayrılan oyuncular yarı sahada top tekniğine dayalı pas çalışması gerçekleştirdi. Yaklaşık 1 saat 25 dakika süren antrenman açma-germe hareketleriyle tamamlandı.
Kartallar dün de akşam saatlerinde taktik ağırlıklı biri çalışma yaptılar.. Bugün için ise teknik direktör Ziya Doğan’ın futbolculara izin vermesi bekleniyordu.. Ancak, bu dün akşam saatlerindeki antrenmanın ardından belli olacaktı.. İzin yapılması halinde Konyaspor’da Fenerbahçe maçının hazırlıkları Pazartesi günü yeniden başlayacak. İzin verilmemesi halinde bugün de tek antrenman gerçekleştirilecek.
FENERBAHÇE MAÇI ÇIKIŞ OLACAK
Konyaspor’un tecrübeli futbolcularından Ramazan Kahya, kötü gidişe dur demek için Fenerbahçe maçının kendileri adına çok önemli bir fırsat olduğunu söyledi.Fenerbahçe maçıyla ilgili açıklamalara yapan Ramazan Kahya, “önce toparlanarak kötü gidişe bir son vermek istiyoruz” dedi.. Ramazan, Fenerbahçe maçıyla ilgili açıklamasını şöyle sürdürdü..  "İlk 7 haftada çoğunlukla kendi rakibimiz olacak takımlarla oynadık. Alınan sonuçlara bakıldığında beklentilerin altında kaldık diyebiliriz. İç sahada kazanmamız gereken maçlar oynadık. Bucaspor ve Karabükspor maçlarını kazansaydık puan kaybı konusunda biraz kredimiz olabilirdi. Çünkü bundan sonra birbirinden zorlu maçlar oynayacağız. Gerçi Spor Toto Süper Lig'de kolay maç yok. Milli maçlar nedeniyle lige verilen ara bizim adımıza iyi oldu. Eksiklerimizi gidermek için çalışıyoruz. Milli maç arasından sonra bu ligin şampiyonluk adaylarından Fenerbahçe ile oynayacağız. Bizde kötü gidişimize son verip bir an önce toparlanmak istiyoruz. Kendi saha ve seyircimizi avantajımızı kullanmak ve Fenerbahçe karşısında sahadan iyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruz. Kötü gidişe son vermek için bu maç büyük bir fırsat. Bu maçtan alacağımız güzel bir sonuçla bir çıkış yakalamak ve ligde arzuladığımız yerlere gelmek düşüncesindeyiz.."  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.