Kartal Bolu'da oksijen depoluyor

Kartal Bolu'da oksijen depoluyor

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu'da sürdüren Konyaspor'da bir taraftan da transfer çalışmaları sürüyor.

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu’da sürdüren Konyaspor’da bir taraftan da transfer çalışmaları sürüyor. Yeşil-beyazlılar, Kasımpaşa’nın 22 yaşındaki forvet oyuncusu  Atilla Yıldırım ile 3 yıllık sözleşme imzaladılar.

Konyaspor’da Bolu kampı uyum içerisinde, yoğun antrenmanlarla devam ediyor. Konya ve Isparta’da yapılan ilik dönem çalışmalarının ardından önceki gün Bolu Koru motelde kampa giren yeşil-beyazlı takımda, Bolu’da gerçekleştirilecek antrenmanlarda teknik-taktik çalışmalara ağırlık verilecek.

Cuma akşamı, İstanbul’da Galatasaray ile hazırlık maçı oynayan ve 6-1 kaybeden Kartallar, sergiledikleri mücadeleci futbolla dikkat çekti.  Sezon öncesi yeni bir 11 oluşturmaya çalışan Konyaspor teknik adamları, geçen yıl kadroda yer alan genç futbolculardan Tolga, Selim ve Ali Dere’ye ilik 11’de görev verirken, Muhammet, Feyyaz, Aykut ve Recep ise ikinci yarıda oynama şansı buldu.

Dün sabah, Galatasaray maçında oynayan futbolcular ayak tenisi oynarken, diğer futbolcular kondisyon antrenmanı gerçekleştirdi. Antrenmana kampta bulunan tüm futbolcular katılırken, Atilla ve Ali Zeytuni için özel program uygulandı. Akşam da teknik-taktik çalışan yeşil-beyazlılar, 3 Ağustos’da Adana Demirspor ile karşılaşacak. Programa göre, 5, 7 ve 9 Ağustos’ta da birer özel maç yapılması planlanmakta.

Konyaspor’da, transfer çalışmaları da sürüyor. Kasımpaşa’dan transfer edilen, 22 yaşındaki gurbetçi futbolcu Atilla Yıldırım ile 3 yıllık sözleşme imzalandı. Defans ve orta sahaya yapılacak transferlerle ilgili temaslarda sürdürülmekte. Defans için düşünülen futbolcunun, Beşiktaş’ın alt yapısından yetişen Furkan olduğu öğrenildi. Beşiktaş’ın Avusturya kampına katılan ve önceki gün teknik direktör Samet Aybaba’nın raporu doğrultusunda bonservisiyle birlikte satış listesine konulan Furkan’ın hem sağ bek, hem de stoperde, joker olarak görev yaptığı bildirildi.

KONYASPOR’DAN BAŞSAĞLIĞI

Konyaspor yönetimi Veyse Büyükmumcu’nun vefatı ile bir başsağlığı mesajı yayınladı. Konyaspor’un mesajı şöyle: “Konyaspor’da başkanlık görevinde bulunan değerli büyüğümüz Veysel Büyükmumcu bir süredir tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Merhumun cenazesi ikindi namazını müteakip Sultan Selim Camiinde kılınan cenaze namazı sonrası Üçler Mezarlığı’na defnedildi. Konyaspor camiası olarak Veysel Büyükmumcu’nun vefatından duyduğumuz üzüntüyü belirterek, merhuma Cenab-ı Allah’tan rahmet, başta kederli ailesi ve sevenleri olmak üzere camiamıza başsağlığı ve sabırlar dileriz.”

ATATÜRK STADININ ZEMİN YENİLENDİ

Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu zemini yeni sezona hazır. Torku Konyaspor’un maçlarını oynadığı Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu’nda sezonun tamamlanmasının ardından başlayan ara ekim ve saha zemini yenileme işlemleri tamamlandı. Yaklaşık 2 aydan bu yanan devam eden çalışmalar sonunda Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu’nun zemini 2012-2013 sezonu öncesi hazır hale getirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.