Kartal Boluda esiyor

Kartal Boluda esiyor

Oynadığı hazırlık maçlarında göz dolduran Torku Konyaspor, ligdeki bir diğer rakibi Gözteyeyi de 3-0 mağlup etmeyi başardı. Yeşil-beyazlıların golleri Angelov (2) ve Ali Dereden geldi

TFF 1. Lig’de mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Torku Konyaspor, Bolu’daki üçüncü etap kampındaki üçüncü maçında TFF 1. Lig’den Göztepe A.Ş. ile karşı karşıya geldi. Oynadığı hazırlık maçlarında iki galibiyet, bir beraberlik, birde yenilgi alan yeşil-beyazlılar, rakibini ilk yarıda Angelov (2) ve Ali Dere ile bulduğu gollerle 3-0 mağlup etti. Torku Konyaspor’da goller 11 ve 25.dakikalarda Angelov, 18.dakikada Ali Dere’den geldi. Yeşil-beyazlılar, Göztepe karşısında Kaya (dk.46 Emrullah), Tolga, Selim, Erdinç (dk.18 Abdülkerim Bardakçı), Muhammet Yürükuslu (dk.50 Bilal Aziz), Serkan (dk.64 İsmail Güven), İshak (dk.77 Gökhan Güney), Coşkun (dk.46 Zitouni), Neca (dk.46 Atilla Yıldırım), Ali Dere (dk.54 Ömer Ali), Angelov (dk.46 Recep Aydın) kadrosuyla mücadele etti.
KONYASPOR’DA DURMAK YOK
Torku Konyaspor’da, lig hazırlıkları özele maçlar ve yoğun antrenmanlarla sürüyor. Lig öncesi hazırlıkları için geçtiğimiz hafta başında Bolu’da kampa giren yeşil-beyazlı takımda, takımın fizik güç olarak çok iyi durumda bulunduğu ve 25 Ağustos’ta başlayacak maçlara kadar eksiklerin asgariye indirileceği bildirildi. Bolu kampının ikinci günü İstanbul’da Galatasaray ile karşılaşan ve daha sonra Bolu’da oynadığı maçta Karşıyaka ile 1-1 berabere kalan Kartal’da moral motivasyonunun da üst seviyede olduğu bildirildi.
Torku Konyaspor’da hazırlıklar, Bolu kampının 11.günü, dün sabah yapılan antrenmanla başladı. Teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde tüm futbolcuların katılımıyla yapılan antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başlarken, 5’e 2 ile devam etti. Oyuncular daha sonra taktik bir çalışma gerçekleştirdi.
Konyaspor, dün akşam saatlerinde ise, Bank Asya 1. lig takımlarından Göztepe ile 5. hazırlık maçını oynadı. Bugün çift antrenman yapacak olan Kartallar, Salı günü sabah taktik çalışacak ve akşam da yine 1. lig takımlarından  Denizlispor ile özel maçta karşı karşıya gelecekler.. Konyaspor’un Bolu kampı, Çarşamba günü sabah antrenmanının ardından tamamlanacak ve futbolculara iki gün izin verilecek.
Konya ve Isparta Davras’dan sonra Bolu kampının da çok iyi geçtiğini belirten teknik direktör Hüsnü Özkara, “çalışmalarımız iyi gidiyor. Takımımız çok iyi. Ancak, şu anda taktımda 3 önemli eksiğimiz var. Bunlar; bir sağ bek, bir stoper ve ön libero. Bu transferlere gerçekleştirilirse ligin en iyi takımı oluruz” dedi.  Transferle ilgili temasların devam ettiğini de dile getiren teknik direktör Özkara, sol kanada da bir futbolcu alınması halinde çok daha iyi olacağını sözlerine ekledi.
Öte yandan Konyaspor yönetim kurulu resmi internet sitesinde bir mesaj yayınlayarak Çukurca’da yaşanan terör saldırısını kınadı. Yönetim kurulunun mesajı şöyle: “Hakkari-Çukurca’da bulunan Geçimli Jandarma Karakolu’na düzenlenen hain saldırıda 6 askerimizin ve 2 korucunun şehit olduğu, 15 asker ve 6 sivilinde yaralandığı haberini büyük bir üzüntü ile öğrendik. Bu hain saldırıyı gerçekleştirenleri lanetlerken, şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, milletimize ve yakınlarına başsağlığı ve sabır; yaralılara acil şifalar diliyoruz.”
SPOR SERVİSİ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.