Kartal, Başkent yolcusu

Kartal, Başkent yolcusu

Yarın Hacettepe ile deplasmanda karşılaşacak olan Konyaspor, Konyadaki son çalışmasını dün yaptı. Yeşil-beyazlılar, bugün kahvaltıdan sonra Ankaraya gidecekler. Kartalda moraller süper

Bank Asya 1. Lig’de hedefine adım adım ilerleyen Konyaspor’da gözler yarın oynanacak olan Hacettepe maçına çevrildi. Geçtiğimiz hafta Kocaelispor’u 3-0 yenerek 3 puanın yanında büyük bir moral de kazanan yeşil-beyazlıların tek düşüncesi yarın oynanacak Hacettepe maçını galibiyetle tamamlamak. Hacettepe maçının Konya’daki son hazırlığını dün yapan yeşil-beyazlılar da önemli bir eksik bulunmazken, oyuncuların hem moral hem de fizik olarak iyi durumda oldukları bildirildi. Teknik Direktör Hüsnü Özkara gözetiminde Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde öğleden sonra yapılan antrenmana izinli olan Serhat Akyüz katılmazken, Ufukhan Bayraktar'da takımla çalışmalarda yer aldı. Düzkoşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenmanda üç grupta 5'e 2 oynayan oyuncular, çıkış koşuları ve açma-germe hareketleri ile çalışmayı tamamladı. Konyaspor, bugün sabah kahvaltısının ardından karayolu ile Ankara'ya giderek Crowne Plaza Otelde kampa girecek. Temsilcimiz, Hacettepe maçının son çalışmasını Gençlerbirliği İlhan Cavcav Tesisleri'nde maç saatinde gerçekleştirecek.

KARAPINAR:ZOR, AMA KAZANACAĞIZ
Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, Hacettepe ile deplasmanda oynanacak karşılaşmanın kendileri adına bir kırılma noktası olduğunu belirtirken, tek düşüncelerinin kazanarak 3 puanı hanelerine yazdırmak olduğunu ve bunu da başaracaklarına inandığını söyledi.
Yarın deplasmanda oynanacak Hacettepe karşılaşmasının zor geçeceğini bildiklerini ifade eden Bahattin Karapınar, "Hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Takımımızın morali çok iyi. Rakibimiz genç ve lig tecrübesi olan bir ekip. Turkcell Süper Lig'den düştükten sonra kadrosunu büyük oranda değiştirmesine rağmen lig kültürünü iyi bilen bir takım. Bizim adımıza ilk devrenin en kritik ve stratejik maçı. Teknik heyetimiz ve oyuncularımız bu durumun farkında. Tek düşüncemiz galip gelerek 3 puanı hanemize yazdırmak. Bunu da başaracağımıza inanıyoruz. Hacettepe maçı bizim adımıza kırılma noktası olarak da görülebilir. Bu maçtan mutlaka 3 puanla ayrılmak zorundayız. Bunu da başaracağımıza inanıyoruz. Kazandığımız takdirde ilerleyen haftalar için rakiplerimize karşı puan anlamında bir avantaj sağlayacağız. Her şeyin farkındayız" dedi.
ÖZGENER BİZİ İYİ KARŞILADI
Başkan Bahattin Karapınar, önceki gün Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'e İstanbul'da yaptıkları ziyaretle ilgili olarak da şunları söyledi:
"Konyaspor küme düştükten sonra yaşadığı tranvanın etkilerini üzerinden yavaş yavaş atmaya başladı. Yeni seçilen Yönetim Kurulumuz, önceki gün Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sayın Mahmut Özgener'e İstanbul'da bir ziyarette bulundu. Kendileri bizi çok iyi karşıladılar. Konya'nın Türk futbolu adına önemli bir şehir ve Türkiye adına bir değer olduğunu ifade ettiler. Bizde kendilerine Konyaspor’u ve bugünkü durumumuzu anlattık. Kendilerinin Konyaspor’u yakından takip ettiklerini gördük. Konyaspor'un yerinin Süper Lig olduğundan, Konyaspor'un temiz futbol oynadığını, seyircilerimizin tüm Türkiye'ye örnek olduğundan bahsettiler. TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve hemşehrimiz Mehmet Baykan bey'de ziyarette hazır bulundular. Biz Sayın Özgener'in söylediklerinden büyük mutluluk duyduk. Genel hatlarıyla çok olumlu bir toplantı geçti" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.