Kartal Arena’ya çıkıyor

Kartal Arena’ya çıkıyor

Torku Konyaspor ligin başlamasına sayılı günler kala ilk kez sahasında taraftarı karşısına çıkacak. Yeşil-beyazlı ekip bugün sezonun son özel maçında saat 20.00’da Fas Ligi ekibi Club Athletic Of Casablanca ile karşılaşacak

Konyaspor'da lig hazırlıkları devam ediyor. Kartallar, lig öncesi son hazırlık maçını bugün Fas’ın Casablanca takımıyla oynayacak. Konya Büyükşehir Belediyesi Torku Arena’da oynanacak maç saat 20.00'da başlayacak. Karşılaşmayı taraftarlar; doğu üst ve kale arkası tribünlerden ücretsiz olarak izleyebilecek.

EVDE İLK ÖZEL MAÇ 

Yeni sezona Dossa Junior , Abdou Razack Traore, Alban Meha, İbrahim Sissoko , Serkan Kırıntılı, ve Selçuk Alibaz  gibi isimleri kadrosuna katarak başlayan Torku Konyaspor bugün ilk kez taraftarı karşısına çıkacak. Yeşil-beyazlı ekip  yeni sezon öncesi evinde ilk kez taraftarının önüne çıkarken özel maç anlamında da son karşılaşmasını oynayacak.

YENİ TRANSFERLER MERAK EDİLİYOR

Yeşil-beyazlı ekip bugün sahasında oynayacağı  Casablanca maçı ile taraftarının karşısına ilk kez çıkarken Torku Konyaspor taraftarı takıma yeni katılan oyuncuları izleme fırsatı bulacak. Yeşil-beyaz sevdalıları Aykut Kocamanın bu özel maçta yeni transferlere şans vermesini bekleyecek. Bununla birlikte yeni transferler de ilk kez Torku Arena’nın atmosferine şahitlik edecek.

GÖZLER HÜCUMDA OLACAK

Torku Konyaspor’un  bugün sahasında oynayacağı özel maçta taraftarların gözü hücum hattında olacak. Geçtiğimiz sezon hücum organizasyonlarında çok fazla etkili olamayan ve az gol atan yeşil-beyazlı ekibin bu sezon yaptığı transferlerle bu bölgede daha etkili olması bekleniyor. Torku Konyaspor taraftarlarının gözleri Marica, Meha, Traore ve Sissoko’nun üzerinde olacak.     

HAZIRLIKLAR DEVAM ETTİ

Konyaspor’un önceki akşam saatlerinde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yaptığı antrenmana tüm oyuncular katıldı. Oyunlarla başlayan ve pas çalışmasıyla devam eden antrenmanda futbolculara daha sonra üç gruba ayrılarak dönüşümlü olarak çift kale maç ve koşu çalışması gerçekleştirdi.

Konyaspor’da, Pazar günü İstanbul’da yapılacak Ali Turan’ın düğünü nedeniyle bir gün izin verilecek. Kartallar, 16 Ağustos Pazar günü Akhisar Belediye Gençlik ile içi sahada oynayacakları ilk maçın hazırlıklarına Pazartesi günü akşam saatlerinde yapacakları antrenmanla başlayacaklar.

FERHAT TÜRKOĞLU merhabahaber.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.