Kartal Antep'te yine kayıp

Kartal Antep'te yine kayıp

Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor, Beşiktaş'ı 3-2 mağlup etti.

Beşiktaş 3 sezondur kazanamadığı Gaziantep'te yine 3 puana ulaşamadı.

Son 2 haftada gövde gösterisi yapan Kartal, Gaziantep iki defa öne geçmesine rağmen son dakikada eski oyuncusu Orhan Gülle'nin füzesine boyun eğdi, bu sezon ligde ilk kez yenildi. 2-3 

Samet Aybaba zorlu Gaziantep maçı öncesi son iki hafta sahaya sürdüğü kadrodan bir değişiklik yaptı ve Batuhan'ın yerine Almeida'ya 11'de görev verdi.

Geçen hafta Elazığspor maçında ayağını burkan ve hafta içi yapılan hiçbir idmana katılmayan Fernandes ise 11'deki yerini aldı.

Bu sezon yalnızca 1 gol atan Gaziantepsor'da ise o golü kaydeden Ibricic cezası nedeniyle forma giymedi.

15. dakikada Olcay'ın golüyle öne geçen Beşiktaş, ilk yarıyı da aynı skorla önde tamamladı. İkinci yarıya Gaziantepspor golle başladı. 67'de Almeida, Beşiktaş'ı bir kez daha öne geçirirken 76. dakikada Cenk Tosun penaltıdan kaydettiği golle skoru bir kez daha eşitledi. Uzatma dakikalarında Beşiktaş altyapısından yetişen Orhan Gülle sahne aldı. Orhan'ın müthiş golüyle Gaziantepspor sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Ligdeki ilk yenilgini elden Beşiktaş 8 puanda kaldı.Gaziantepspor ise ligdeki ikinci galibiyetini elde etti ve puanını 6'ya yükseltti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.