Kartal Antep’e hazır

Kartal Antep’e hazır

Konyaspor’da yarın deplasmanda oynanacak olan Gaziantepspor maçının hazırlıları tamamlandı. Bugün Antep’e gidecek olan temsilcimizin tek hedefi evine alacağı galibiyetle moralli dönmek

Konyaspor’da, yarın deplasmanda oynanacak Gaziantepspor maçı için geri sayım başladı. Yeşil-beyazlılar, 3 puan içini çıkacakları karşılaşma için Gaziantep’e bugün sabah gidecekler ve Dedeman otelinde kampa girecekler. Lige Bursa yenilgisiyle başlayan ve ikinci hafta, içi sahada Eskişehirspor’u yenerek galibiyetle buluşan Kartallar, Gaziantep hazırlıklarını da puan umuduyla sürdürüyor. Teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde önceki akşam yapılan antrenmana sakatlıkları nedeniyle tedavi olan Emrah Eren, Peter Grajciar, Burak Karaduman ve Tazemeta katılmadı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman top tekniğine dayalı pas çalışmasıyla devam etti. Daha sonra gruplara ayrılan futbolcular, dönüşümlü olarak yapılan taktik çalışmada yer aldı. Belinde ağrıları olan Erdal Kılıçaslan’ın yarıda bıraktığı antrenman, tam sahada yapılan çift kale maç ve açma-germe hareketleriyle sona erdi.
Konyaspor’da, dün de taktik ağırlıklı antrenmanda Gaziantepspor maçının provası gerçekleştirildi. Tüm futbolcuların oldukça hırslı göründükleri antrenmanı sık sık yarıda kesen teknik direktör Ziya Doğan, futbolcuları yapacakları hareketler için uyardı. Bu arada, futbolcuların maç sırasında kalelere bol şut attıkları gözlendi. Yeşil-beyazlı takımda, Gaziantepspor maçının hazırlıkları bugün Gaziantepspor’un GASKİ tesislerinde yapılacak ter idmanıyla tamamlanacak ve futbolcular maç saatini beklemeye çekilecekler.
Konyaspor’da, transferde kapandı. Son olarak Çek Cumhuriyeti’nin FK Teplice takımından Martin Klein ve Trabzonspor’dan Murat Tosun’u transfer eden Konyaspor yöneticileri, yeni bir transfer daha yapmayacaklarını, söylediler. Ayrıca, denenmek için Konya’ya gelen ve üç gündür antrenmanlara çıkan Brezilyalı, 19 yaşındaki futbolcu Petrck ise güçlü fiziğiyle dikkat çekti. Konyaspor’da şu anda kadronun 29 futbolcudan oluştuğu, bazı futbolcuların ise gönderilebileceği öğrenildi.. Kadroda yer alan futbolculardan Görkem’den sonra Ufukhan’a da Bank Asya 1. lig takımlarından teklifler geldiği bildirildi.
DOĞAN: AMACIMIZ İYİ BİR SKORLA DÖNMEK
Teknik direktör Ziya Doğan antrenmanda yaptığı açıklamada, ligde her takımın, her takımı yenebilir durumda olduğunu belirterek, “Oynanmadan maçların skorunu tayin etmek zor. Gaziantep takımı da çok güçlü bir takım. Yıllardır oturmuş bir kadrosu, iyi bir teknik adamları var. Bu sene önemli oyuncuları bünyesine kattı. Kendi seyircisi önünde oynayacak. Bunlar onun avantajı ama bizim de avantajlarımız var. Her geçen gün daha iyi oluyoruz, daha iyi olmak zorundayız. Bu tür maçlar öncesi fazla konuşmaya gerek yok. Hazırlıklarımız iyi bir şekilde devam ediyor. Hazırlıklarımızın amacı iyi bir skorla oradan dönmek. Kelimelerle bir şeyleri süslemektense gerçekleri konuşmak lazım. Herkes hazırlanıyor yenmek için, biz de hazırlanıyoruz gidip puanlar almak için. Gidip oynayacağız ve içeride oynadığımız Eskişehirspor maçında bulmuş olduğumuz morali, özgüveni daha yukarılara çıkarmak istiyoruz” dedi.
TRANSFER SEZONU BİTMEDEN TRANSFER BİTTİ DİYEMEYİZ
Transferle ilgili de konuşan Ziya Doğan, “Transfer sezonu bitmeden transfer bitti diyemeyiz. Yarının ne getireceği belli değil. Bir transfer yaptık, Jones geldi bir aydır düz koşu yapıyor. Doğuştan kasığında problem olduğunu tespit ediyoruz. MR’da buradaki sağlık taramalarında çıkmıyor ama sonuçta çıktı. Bunun gibi beklemediğimiz durumlarla karşılaşabiliyoruz. Transfer ayı bitmeden transfer bitti demek istemiyoruz. Brezilyalı genç ve yetenekli bir oyuncu. Biz Brezilya’da seyretmiştik, gelecek vadeden bir oyuncu diye. Bugün son kararımızı vereceğiz durumuyla ilgili. Maliyeti yok gibi bir şey ama kararımızı da henüz vermedik. Bu aralar bizimle idmanlara çıkıyor” şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.