Kartal, 3 puana şartlandı

Kartal, 3 puana şartlandı

Konyasporda, Cumartesi günü iç sahada oynanacak Ankaragücü maçı hazırlıkları galibiyet parolasıyla sürüyor.

Bir günlük izinin ardından Salı günü öğle saatlerinde yapılan yenileme antrenmanıyla başlayan yeşil-beyazlılar dünü ise, basına açık olarak gerçekleştirilen çift antrenmanla geçirdi.. Sakat olan Mehmet Batdal katılmadığı antrenmanlarda Bassem Abbas ve kaleci Orkun ise, uzun hafta aradan sonra takımla birlikte çalıştı.  Dün öğle saatlerinde teknik-taktik çalışan yeşili-beyazlılar, öğleden sonra da hücum organizasyonlarına dönüm, taktik ağırlıklı bir çalışma yaptılar. Kartallar, bugün ise, basına kapalı olarak taktik çalışacaklar ve hazırlıklara yarın yine basına kapalı olarak gerçekleştirilecek antrenmanla tamamlanacak. 
Konyaspor’da, hedef, Ankaragücü’nü yenerek ikinci yarıda ilk galibiyeti almak. Taraftarları maça davet eden yeşil-beyazlı yönetici ve teknik adamlar, onların vereceği destekle Ankaragücü’nü devirerek alacakları 3 puanla birlikte moral ve güven tazeleyeceklerini dile getirdiler. Konyaspor’da, Ankaragücü maçının bilet ücretleri de dün akşam saatlerinde belli olacaktı. Biletler bugünden itibaren biletx gişelerinden satışa çıkartılacak. 
BAŞKAN İDDİALI KONUŞTU
Konyaspor başkanı Bahattin Karapınar, ligde kalacakları konusunda en ufak bir endişelerinin olmadığını belirterek, takıma bu konuda güvenlerinin tam olduğunu söyledi. Takımın kaliteli oyunculardan kurulu bir kadroya sahip olduğunu ifade eden Başkan Karapınar, futbolculara yönelik yaptığı açıklamasını şöyle sürdürdü.
"İkinci yarının ilk 6 haftasında beklentilerin gerisinde kaldığımız doğru. Bunda futbol şansının yanımızda olmayışı, beceriksizlikler ve bizim dışımızdaki etkenler yani hakem hataları da etkili oldu. Sizinde artık kendinizi neleri eksik yaptığınız ve neleri yapmanız gerektiği konusunda bir muhasebeye çekmeniz gerekli. Ama yönetim kurulu olarak takımımızın gerçek kalitesini gösterilen performansla doğru orantılı olmadığını ve çok daha iyi işler yapabileceğinizin farkındayız. Bunun için bize gerekli olan sadece bir galibiyet. Bu galibiyeti aldığımız takdirde yükselişe geçeceğimize ve Konyaspor'u tehlike bölgesinden uzaklaştıracağınıza inanıyoruz. Yönetim Kurulu olarak takımımızın hedefine ulaşacağı konusunda en ufak bir endişe taşımıyoruz. Bu konudaki en büyük güvencemiz ise teknik heyetimiz ve siz oyuncu kadrosuna olan güvenimiz. Ankaragücü maçını kazanarak gereken çıkışı başlatacağımıza inanıyoruz.”
BİLET FİYATLARI AÇIKLANDI
Konyaspor’un Spor Toto Süper Lig'in 24.haftasında 5 Mart 2011 Cumartesi günü Ankaragücü ile oynayacağı karşılaşmanın biletlerinin satışına başlanıldı. Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu'nda saat 14:00'de başlayacak karşılaşmayı sporseverler; Maraton tribün 5 TL, eski yeşil tribün 5 TL, yeni yeşil tribün 5 TL, kale arkası tribün 2 TL, kapalı tribün 30 TL, misafir takım seyircileri ise 5 TL ödeyerek izleyebilecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.