Kartal ‘2’ye bölündü

Kartal ‘2’ye bölündü

Bank Asya 1. Lig’de Play-Off’a kalan Konyaspor’da yoğun günler. Yeşil-beyazlıların bir kısmı, Altay maçı için İzmir’e, bir kısmı da Play-Off maçları için İstanbul’a taşınacak. Kartal’da moraller iyi

Pazar günü, en yakın rakibi Giresunuspor’u yenerek play-off vizesi alan Konyaspor’da, bir yandan Cumartesi günü İzmir deplasmanında Altay ile oynanacak maçına hazırlıkları yapılıyor, diğer yanda ise İstanbul’da oynanacak play-off maçlarının planlaması gerçekleştiriliyor. Konyaspor’da genç futbolcu Ufukhan ile kaleci Haluk, play-off maçları için ümitli konuştular.

Konyaspor’da, Altay maçının hazırlıkları sarı kart cezalısı Ömer ve Erdal’dan yoksun biri kadro ile sürdürülüyor. Pazartesi günü dinlenen ve Salı günü sabah ve akşam saatlerinde olmak üzere çift çalışma yapan Kartallar, dün de saat 11.00’de taktik ağırlıklı biri çalışma daha yaptılar.. Hazırlıklar bugün de devam edecek.
İLK KAFİLE İSTANBUL’DA
Konyaspor, Altay maçı ve play-off karşılaşmaları öncesi iki’ye bölündü. Altay maçı kadrosunda yer almayan futbolcular bugün sabah, saat 06.15 uçağıyla İstanbul’a giderek Silivri’deki Clasis Golf Country Clup otelde kampa girdiler.. Yardımcı antrenör Tacettin doğan dışında Teknik direktör Ziya Doğan ve diğer teknik adamlarında yer alacağı takım, Pazar gününe kadar hazırlıklarını burada sürdürecek. Altay maçı kadrosunda yer alan futbolcular ise yarın sabah kahvaltısından sonra İzmir’e gidecek.. A takım, İzmir Çankaya’da Ontur otelde konaklayacak.. İkinci takımla birlikte İstanbul’a giden teknik direktör Ziya Doğan ve diğer teknik adamlar yarın sabah uçakla İzmir’e geçerek takıma katılacaklar ve Altay maçının hazırlığı Cuma günü öğleden sonra yapılacak ter idmanıyla tamamlanacak.   
UFUKHAN, HEDEF: SÜPER LİG
Pazar günü cezası nedeniyle Giresunspor maçında forma giyemeyen ve Altay maçı kadrosuna alınan Ufukhan Bayraktar, tek düşüncelerinin play-off’ta yapacakları 3 maçtan gerekli puanları alarak Konyaspor'umuzu hak ettiği Süper Lig'e taşımak olduğunu açıkladı. 
Ufukhan, sezonun en iyi maçlarından birsini oynadıkları Giresunspor maçını haklı bir şekilde kazandıklarını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü.  "Başından sonuna kadar üstün olan taraf bizdik. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık ve play-off'ta mücadele etmeye hak kazandık. Önümüzde Altay ile yapacağımız sezonun son maçı var. Bu maç oynamayan arkadaşlarım ve benim gibi fazla forma şansı bulamayan oyuncular için bir şans. Son durumlarımızı görebileceğiz. Altay maçını da kazanacağımıza ve sezonu galibiyetle kapatacağımıza inanıyorum. Play-off grubunda iyi takımlarla zorlu maçlar oynayacağız. Ama biz oyuncu kadrosu olarak Konyaspor'u layık olduğu Süper Lig'e çıkartacağımıza inanıyoruz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Takım olarak kenetlendik. Elimizden geleninde fazlasını yaparak Konyaspor'un Süper Lig'de yeniden mücadele etmesini sağlayacağız.." 
KALECİ HALUK İDDİALI KONUŞTU
Konyaspor’un tecrübeli kalecisi Haluk Tanrıseven, play-off maçları için iddialı konuştu. Play-Off'a kalma adına büyük önem taşıyan Giresunspor maçını kayıpsız geçerek bu hedeflerine ulaştıklarını belirten kaleci Haluk, özgüvenlerini geri kazandıklarını ve iyi takım olduklarını herkese gösterdiklerini ifade etti.
Süper Lig'i hak eden Konyaspor'u play-off maçları sonunda hedefe taşıyacaklarına inandıklarını söyleyen Haluk açıklamasına şöyle devam etti. "Giresunuspor oyunu hiç çirkinleştirmedi. Bizim adımıza biraz stresli bir maç oldu. 1 puan yetiyordu. Ama biz sahaya kazanmak için çıkmıştık. Özellikle ilk 45 dakikada müthiş bir futbol oynadık ve hiç pozisyon vermeden devreyi bitirdik. İkinci yarı rakibimiz bir kere geldi ve karambolde bir gol yedik. Hemen ardından ikinci golü bulduk. İnandık ve kazandık. Şimdi play-off'tayız. Hedefimiz Süper Lig. Bu takımın play-off'tan Süper Lig'e çıkacak gücü var. 4 takım mücadele edecek. Matematiksel olarak her takımın yüzde 25 şansı var. Ama bizim şansımız yüzde 28, diğer rakiplerin yüzde 24 şansının olduğunu düşünüyorum. Çünkü onlardan daha iyi bir takımız. Ve bunu da play-off'ta göstereceğiz. Konyaspor'u hak ettiği Süper Lig'e taşıyacağız. Bizimle birlikte sezonun en iyi maçını çıkartan taraftarlarımıza da teşekkür ediyoruz.."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.