Kart: Esnafa destek vereceğiz

Kart: Esnafa destek vereceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Konya Milletvekili Atilla Kart, beraberinde İl yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları üyeleri ve Karatay İlçe Başkanı Yusuf Demirci ile birlikte öğretmen evi civarı, kayalı

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Konya Milletvekili Atilla Kart, beraberinde İl yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları üyeleri ve Karatay İlçe Başkanı Yusuf Demirci ile birlikte öğretmen evi civarı, kayalı park, saray iş hanı, sarraflar ve bedesten içi esnafını gezerek 12 Haziran seçimleri için partisi CHP’ye destek istedi.

CHP’nin iktidarında esnafların huzurlu olacağını ve ayakta kalması için gerekenin yapılacağını belirten CHP Parti Meclisi Üyesi ve Konya Milletvekili Atilla Kart, “Partimizin iktidarında esnaflarımıza verilen krediler 5 kat artırılacak olup, esnafımıza bir yıl boyunca ödediği vergi ve sigorta primi tutarında yüzde sıfır faizli kredi verilecektir. Bununla birlikte Kefalet Kooperatifleri’nin kredi miktarları artırılacaktır. Halk bankasından düşük faizli kredi verilmesi sağlanacaktır. Esnafın gelir vergisi oranını 5 puan azaltacağız. Bunun yanında esnafımızın giderlerinin vergiden düşülebilmesi sağlanacaktır. Tarım canlandırılarak esnafımızın yüzünün güldüreceğiz. Esnafımızın yanında olmaya ve sorunlarının çözümüne her türlü katkıyı vermeye devam edeceğiz” dedi.

Sosyal Güvenlik Kurumunun(SGK) daha aktif hale getirilerek esnafın destekleneceğini de ifade eden Kart, “Her zaman esnafın ve emekçinin yanında olan partimizin iktidarında SGK daha aktif bir yapıya kavuşturulacak ve esnafımızı destekleyecektir. Bağ-Kur’a borcu olan esnaflarımız sağlık hizmetlerinden yararlandırılacaktır. Emeklilerimizin maaşlarını yükseltecek olan intibak yasası çıkartacağız” diye konuştu.   

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.