Karsspor Başkanı: Akp Kars Milletvekili Arslan Yalan Konuşuyor

Karsspor Başkanı: Akp Kars Milletvekili Arslan Yalan Konuşuyor

Kars'ta geçtiğimiz hafta içinde şehrin futbol takımı Karsspor tesislerinin elektrikleri kesilmişti. Kulübün Başkanı Muharrem Yıldız gelişmeler karşısında ARAS-EDAŞ'a ve şehrin AKP'li milletvekiline tepki göstermişti. Başkan Yıldız,...

Kars'ta geçtiğimiz hafta içinde şehrin futbol takımı Karsspor tesislerinin elektrikleri kesilmişti. Kulübün Başkanı Muharrem Yıldız gelişmeler karşısında ARAS-EDAŞ'a ve şehrin AKP'li milletvekiline tepki göstermişti. Başkan Yıldız, ARAS-EDAŞ'ı borcu yapılandırmamakla milletvekili Ahmet Arslan'ı ise yalan konuşmakla suçladı.

Karsspor Başkanı Muharrem Yıldız, yaptığı basın açıklamasında kapısına kilit vurulacakken sahip çıktıkları takıma, ne Kars valiliğinin ne de AKP Kars milletvekillerinin sahip çıkmadığını söyledi. Tesislerin açılışına katılan ve takıma destek sözü veren Kars Valisi Günay Özdemir'in takıma sahip çıkmadığının altını çizen Başkan Yıldız, "Seçilmişlere ve atanmışlara, 'Gelin hep birlikte Karsspor'a sahip çıkalım' dedik. Fakat şunu görüyoruz, siyasiler bu işi siyasi malzeme haline getirmeye çalışıyorlar. Geçen hafta milletvekili AKP kongresinde açıklama yapmış ve oradan bize göndermede bulunmuş. 'Sözüm havada kaldı, ben Karsspor Başkanını aradım, yetkililerini de aradım ve yapılandırma yapacaktı gidip yapmamışlar.' Ben buradan açıklıyorum diyorum ki sayın vekil ya siz yalan konuşuyorsunuz, ya da Kars'tan haberiniz yok. Biz yapılanmaya Erzurum'a gittik bizden ana paranın tamamını istediler yapılanma için ise 200 bin TL'ye kadar para çıkardılar. Karsspor şu an tesislerinde yakacak kömür bulamıyor." dedi.

'MİLLETVEKİLİNİN ETKİSİ YOK, VALİNİN SÖZ OLARAK DESTEĞİ ÇOK'

Karsspor için yapılan bağışların ortada olmadığına da dikkat çeken Başkan Yıldız, "Karsspor için görüştüm diyen valinin ve milletvekilinin nazı etkisi yok ise kendilerini sorgulasınlar. Milletvekili sadece ARAS-EDAŞ ile görüşmüş. Sorun çözülmedi devam ediyor. Halen daha tesislerde futbolcularımız jeneratör ile ısınmaya devam ediyor." diye konuştu.

Karsspor'a kurumların sahip çıkmadığını da açıklayan Başkan Yıldız, bugün kömür dağıtıldığını ve Karsspor'un ise şuan kömür bulamadığını kendilerine söz verilmesine rağmen futbolcuların İŞKUR bünyesinde başlatılmadığını ifade ederek, "Kars valisinin söz olarak desteği çok var. Biz onlardan yemek, ısınma ve İŞKUR'dan futbolcularımızın girişlerini istedik. Bunu da yapmadılar. Kars'lılar bir gün bu şehrin takımına yapılanın hesabını sorarlar." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.