Kardeşliğimizi bozmak istiyorlar

Kardeşliğimizi bozmak istiyorlar

AK Parti Konya Gençlik Kolları, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da terörle mücadele eden asker ve polisler ile terör mağdurlarına "Haydi sen de yaz" başlığı altında mektup gönderdi.

Mektupları PTT Kayalıpark Şubesi'ne teslim eden AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı M. Sait Çelik, burada yaptığı açıklamada, "Saldırılara karşı devletimiz karşılık verecek ve zalimlerden hesap soracaktır. Dün ve ondan önceki günlerde meydana gelen terör saldırıları ülkemizde huzursuzluğu çıkardı ve üzüntüye sebep oldu. Ama biz biliyoruz ki böyle zor zamanlarda birbirimize destek olarak atlatacağız. İçinde bulunduğumuz bu süreçleri el ele vererek  atlatacağız. Bizi millet olarak birbirine bağlayan ırkımız, dilimiz, ırkımız, rengimiz değil inanç sistemimizdir. Terör olaylarını ele alırken sadece bizim bölgemizdeki değil tüm İslam bölgesindeki terör olaylarını ele almalıyız. Suriye'nin içinde bulunduğu bu kaostan faydalanmaya çalışan dış güçler aynı zamanda ülkemizi de hedefleri haline getirdiler. İstikrarlı çalışmalarımızı engellemek adına her türlü çalışmayı yapıyorlar. Bizler kardeşlik ruhu ile bir araya geliyoruz. Birileri ise bizim yaptıklarımızı engellemeye çalışarak kardeşliğimizi bozuyorlar. Ama bizler Dünyaya açık olan elimizi her zaman gösetereceğiz" dedi

ASKERİMİZ DOĞU'DA DESTAN YAZIYOR

Doğu'da sivil halkın kaosa sürüklendiğini, halkın rehin alındığını belirten Çelik, hendeklerin bölge halkına zarar verdiğini söyledi. Çelik konuşmasını şu ifadelerle sonlandırdı: "Bu olaylar yaşanırken canla, başla, hayatlarını riske atarak mücadele eden güvenlik güçlerimiz, adeta destan yazmaktadır. Rabbim, güvenlik güçlerimizin yar ve yardımcısı olsun. Bu noktada bizler gençler olarak, alanda mücadele verici güvenlik güçlerimizin yalnız olmadığını ve içerisinde yer aldıkları durumu derinden hissettiğimizi göstermek adına 'Kardeşim Birlikteyiz' isimiyle çalışma başlattık. Bölgede mücadele eden güvenlik güçlerimize elbette dualar ediyoruz. Bunun yanı sıra gönül dilimizi konuşturmak için gönülden mektuplar yazdık. Bugün bu mektuplarımızı Doğu'daki güvenlik güçlerimize ve kardeşlerimize ulaştıracağız. İnşallah ülkemiz aydınlığa ulaşacak."

HAMDİ BUĞUR merhabahaber.com

3-3.20160220101157.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum