Kardeş Şehir Almanya Hassloch'tan Silifke’ye Ziyaret

Kardeş Şehir Almanya Hassloch'tan Silifke’ye Ziyaret

Silifke Belediyesi'nin Almanya’daki kardeş şehri Hassloch'tan gelen Kardeş Şehir Komite Başkanı Eliasbeth Metzner, Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut’u makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu. Turgut, Metzner’a teşekkür...

Silifke Belediyesi'nin Almanya’daki kardeş şehri Hassloch'tan gelen Kardeş Şehir Komite Başkanı Eliasbeth Metzner, Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut’u makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu. Turgut, Metzner’a teşekkür etti.

Hassloch ve Silifke kardeş şehir ilişkilerinin iki ülke insanları arasında sıcak dostlukların gelişmesine önemli katkıları olacağını vurgulayan Başkan Turgut, "İki şehir arasındaki kardeşlik anlaşmamız dün olduğu gibi bugün de devam edecektir. Sosyal, kültürel ve eğitim alanlarındaki çalışmalarımıza ve işbirliğimize daha fazla önem vereceğiz. Medeniyetlerin beşiği Silifkemizi, gerek yurt içi gerekse yurt dışında var gücümüzle tanıtmaya devam edeceğiz. Heyetler, karşılıklı gerçekleştirmiş oldukları ziyaretlerde iki ülke insanının hem birbirlerini hem de kültürlerini yakından tanıma imkânı bulacaklardır. Silifke Belediyesi olarak bu hususta üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getireceğiz." dedi.

"SİLİFKE’YE GELMEKTEN ÇOK MUTLU OLDUM"

Silifke'ye daha önce birkaç kez geldiğini ve bazı ziyaretlerle çalışmalar yaptıklarını kaydeden Hassloch Kardeş Şehir Komite Başkanı Eliasbeth Metzner ise "Silifke çok değişmiş, gelişmiş ve güzelleşmiş. Ben Silifke'yi ve Silifke insanını çok sevdim. Bu kardeşliğin bir ömür boyu sürmesi için elimizden gelen çabaları göstereceğim. Sadece şehir olarak değil, her konuda kardeş olmak istiyoruz." diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Eliasbeth Metzner’a çiçek ve plaket takdim ederken, Eliasbeth Metzner de Belediye Başkanı Mustafa Turgut’a çeşitli hediyeler takdim etti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.