Kardeş okul projesi protokolü

Kardeş okul projesi protokolü

Karaman Milli Eğitim Müdürlüğü ve Karaman M Tipi Kapalı-Açık Ceza İnfaz Kurumu arasında kardeş okul projesi protokolü imzalandı.

Karaman Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç'in makamında düzenlenen protokol imza törenine Karaman Vali Yardımcısı Yılmaz Şimşek, Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Altun, Ceza İnfaz Kurum Müdürü Kamil Özdemir, Ceza İnfaz 2. Müdürü Musa Kuraç, cezaevi öğretmeni Musa Yıldızbaş, Halk Eğitim Müdürü Mesut Tekin katıldı. Başsavcı Çokdinç, Karaman'da bir ilköğretim okulu ve bir lisenin cezaevi ile kardeş okul projesine katıldığını belirterek, ''Okullarla birlikte ceza infaz kurumlarını eğitim kurumu düzeyine getirmeye çalışıyoruz'' dedi. 
Vali Yardımcısı Şimşek de projenin Türkiye genelinde bir ilk olduğunu, diğer illere de örnek olacağını ifade ederek, Milli Eğitim Müdürlüğü ve cezaevi müdürlüğü arasında karşılıklı iş birliği ve bilgi paylaşımını artırmayı planladıklarını kaydetti. Konuşmaların ardından, Vali Yardımcısı Şimşek, Cumhuriyet Başsavcısı Çokdinç, Milli Eğitim Müdürü Altun ve Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Özdemir, kardeş okul projesi protokolünü imzaladı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.