Karatayın Şampiyonu 23 Nisan İÖO

Karatayın Şampiyonu 23 Nisan İÖO

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı, Denetimli Serbestlik Şube Müdürlüğüne bağlı Konya Koruma Kurulu Karatay ilçesinde bulunan 20 ilköğretim okulu arasındaki futbol turnu

TFF Herkes İçin Futbol Konya HİF İl Temsilciliği ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen turnuva maçları Şehit Muharrem Samur Stadı’nda oynandı. Grup ve tur maçları sonunda turnuva da şampiyonluğu 23 Nisan İÖO göğüslerken, 2.Hacı Yusuf Mescid İÖO ve 3.de İstiklal İÖO oldu. Turnuva son gününde oynanan final ve 3.lük maçı sonrasında dereceye giren takım ve oyuncularına ödülleri ve madalyaları; Konya Cumhuriyet Başsavcısı, Konya Milli Eğitim Müdürü ve protokol misafirleri tarafından takdim edilmiştir.
Turnuva sonunda açıklamada bulunan Konya HİF İl Temsilcisi İbrahim Karabacak; “Turnuva da öncelikle böyle duyarlı bir davranış sergileyerek çocuklarımızı bu yaşlarda kötü alışkanlıklardan koruma adına böyle bir proje hazırladıkları için Konya Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Şube Müdürlüğü’ne teşekkürlerimi ve tebriklerimi sunarım. Ayrıca emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür eder, başarılı olan takım ve oyuncuları kutlarım. Öğrencilerin stada geliş ve gidişlerinde Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından maç günleri otobüs tahsis edildi. Bu nedenle kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.