Karapınar: Seyircisiz olmuyor

Karapınar: Seyircisiz olmuyor

Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, teknik heyette yaşanan değişikliğin ardından yeni teknik direktör Fuat Yaman ile çıkılacak ilk lig maçında taraftarların tribünlere gelerek takıma destek vermesini isterken, onların desteğiyle de Konyaspor'un Orduspor

Konyaspor'da ikinci devrenin ilk 4 haftasında yaşanan düşüşün ardından teknik heyette değişikliğe gidildiğini ifade eden Bahattin Karapınar, "Göreve getirdiğimiz Fuat Yaman hocamız, bu ligde uzun yıllar çalışmış, deneyimli, tecrübeli, bilgi birikimi olan bir hoca. Konyaspor'umuz adına en doğru kararı verdiğimizi düşünüyoruz. Konyaspor'da futbol oynamış ve Konya'nın yapısını bilen bir isim. Başarılı olacağına yürekten inanıyoruz" dedi.

Bugün kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Orduspor karşılaşmasına da değinen Kulüp Karapınar, "Son 12 haftaya girdik. Bu dönemin bence en önemli maçını bugün Orduspor ile oynayacağız. Rakibimiz devre arasında yaptığı transferle kadrosunu güçlendirdi. Alt sıralarda bulunuyor ve orada da büyük bir çekişme yaşanıyor. Oradan kurtulmak isteyeceklerdir. Ama Konyaspor'umuzda yeni teknik direktörüyle, yeni bir havayla ve yeni sistemiyle bir çıkış arıyor. Çok kaliteli ve zevkli bir maçın olacağını tahmin ediyorum. Şampiyonluğa giden yolda en önemli maçımız. Pazar günkü maçta teknik ekibimiz, oyuncularımız ve yönetimimizin inancıyla ama en önemlisi de taraftarımızın vereceği destekle bu maçı alacağız."
Konyaspor Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, taraftarla da çağrıda bulunarak, "Bu sezon Konyaspor tarihinin belki de en az seyircisine oynuyoruz. Bu sezon özellikle bütün uğraşlarımıza rağmen seyircimizi bir türlü tribünlere çekemedik. Ben Orduspor maçıyla birlikte seyircimizin artık bizi destekleyeceğini inanıyorum. Sembolik olarak 1 TL gibi bir fiyatta biletlerin bedelini belirledik. Artık seyircimizin maçlarımıza gelip şampiyonluğa giden takımımızı desteklemesini bekliyoruz" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.