Karapınar: Kazanacağız

Karapınar: Kazanacağız

Konyaspor’da Fenerbahçe maçının hazırlıkları galibiyet parolası ile devam ediyor. Kulüp Başkanı Karapınar, daha önce yaşanılan hataları tekrarlamayarak Fenerbahçe’yi yeneceklerine inandığını söyledi

Konyaspor’da, Fenerbahçe maçının hazırlıkları çift antrenmanla devam ediyor. Yeşil-beyazlı takımda, ligin 8. haftasında, 18 Ekim Pazartesi günü oynanacak dev maçın parolası galibiyet olarak belirlendi.  Önceki akşam teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Murat Tosun ve Ali Dere’nin takımdan ayrı çalıştığı, hasta olan Erdnç Yavuz’un katılmadı antrenman, top tekniğine dayalı çalışma ile devam etti. Pas çalışmasında ayağına darbe alan Veli Acar çalışmayı yarıda bıraktı. Antrenman yarı sahada oynanan çift kale maç ve açma-germe hareketleriyle sona erdi.
Kartallar, dün de çift antrenman yaptı. Sabah gerçekleştirilen çalışmaya Milli takımlarda bulunan Borek Dockal, Basem Abbas ve Mahamoudou Kere ile sakatlığı süren Tazameta ve izinli olan İbrahim Ege katılmazken,  Murat Tozsun, Erdinç ve Ali Dere takımdan ayrı düz koşu yaptılar. Fenerbahçe maçı, çıkış olacak. Ülkelerinin milli takımlarının Avrupa şampiyonası eleme maçlarında forma giyen Abbas, Dockal ve Kere ise bu akşam Türkiye’ye dönecekler ve yarında taktıma katılacaklar. Yeşil-beyazlılar akşam da Tatlıcak tesislerinde taktik ağırlıklı biri çalışma daha yaptılar. Konyaspor’da antrenman sayısı bugünden itibaren teke indirilecek ve Fenerbahçe maçının hazırlıkları Pazar günü ter idmanıyla tamamlanarak futbolcular dinlenmeye çekilecekler.
FENERBAHÇE MAÇINA KAZANMAK İÇİN ÇIKACAĞIZ
Ligin güçlü takımlarından Fenerbahçe ile zor bir maça çıkacaklarını ve tek düşüncelerinin diğer maçlarda olduğu gibi galibiyet olduğunu belirten Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, daha önceki maçlarda yaşanılan hataları tekrarlamayarak Fenerbahçe karşılaşmasından galibiyetle ayrılacaklarına inandığını söyledi.
Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri’nde dün yapılan sabah antrenmanını izleyen Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, burada basın mensuplarının sorularını cevapladı. Fenerbahçe maçı ile ilgili değerlendirmede bulunan Karapınar, “Tekrar çıktığımız Süper Lig’de bu sezon ilk kez büyük bir takımla oynayacağız. Konyaspor mutlaka galip gelmek için sahaya çıkacak. Son haftalarda formu yükselen bir Fenerbahçe var. Maalesef bizimde kötü giden bir durumumuz ortada. Bu maç Konyaspor için büyük bir fırsat. Fenerbahçe maçında alacağımız 3 puanla geleceğimize daha iyi bir şekilde yön verebiliriz. Bu doğrultuda çalışmalarımız devam ediyor. Fenerbahçe büyük bir takım ama deplasmanlarda başarılı olamayan bir takım. Fenerbahçe’den alacağımız 3 puanla Konyaspor’un iyi günlere adım atacağını söyleyebiliriz” diye konuştu.
Karapınar; “Süper Lig’de Konya’da oynadığımız Fenerbahçe maçlarında maalesef kötü olaylar yaşandı. Konyaspor’umuz aleyhine yaşanan olaylardı bunlar. Aykut Kocaman Konyaspor’a hizmet etmiş değerli bir teknik direktör. Şu anda da Türk teknik direktörler arasında beğeni toplayan bir isim. Dolayısıyla o günkü söylemleriyle bugünkü geldiğimiz nokta çok farklı. Futbolda günün neticesine göre söylenen sözler çok sağlıklı olmayabiliyor. Bugün kendisi Fenerbahçe’nin teknik direktörüdür. Bizim amacımız bir daha Konyaspor-Fenerbahçe maçlarında Fenerbahçe lehlerine olan hareketlerin yapılmaması, hakemlerimizin daha dikkatli davranması. Ama biz bunlara fırsat vermeden inşallah galip geleceğiz ve Fenerbahçe’yi Konya’dan puansız göndereceğiz” diye görüş belirtti.
Karapınar, kendilerini zorlu maçların beklediğini de ifade ederek, “Fikstürümüz bundan sonraki 6 haftalığına zor görünüyor. Ama Spor Toto Süper Lig’de 18 takım var ve herkes birbirini yenebilecek güçte. Konyaspor ligin yeni ekibi ve ne yapacağı belli olmayan bir takım. İlk 7 haftada baktığınızda az pozisyon veren bir takımız. Ama son haftalara baktığınızda duran toplardan goller yiyoruz. Özellikle duran toplarda Konyaspor bu sene şanssızlık yaşıyor. Duran toplara dikkat etmemiz durumunda Fenerbahçe’yi yeneceğimizi düşünüyorum” derken, Fenerbahçe maçı için ekstra bir prim verilip-verilmeyeceği sorusuna “Sezon başında biz primlerimizi açıkladık. Elbette büyük takımlarla oynanan maçlarda ekstra primler olabilir. Ama şu an açıkladığımız özel bir prim yok. Maçın neticesine göre soyunma odasında o durum belli olur” cevabını verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum