Karapınar: Gol Yollarındaki Sorunu Çözdük Ama Defansif Sorunlar Devam Ediyor

Karapınar: Gol Yollarındaki Sorunu Çözdük Ama Defansif Sorunlar Devam Ediyor

PTT 1. Lig ekibi Manisaspor’da Teknik Direktör Tahir Karapınar, takımın gol yollarındaki sorunlarını çözdüklerini ama defansif sorunların devam ettiğini söyledi.Gazetecilere açıklamalarda bulunan Manisaspor Teknik Direktörü Karapınar,...

PTT 1. Lig ekibi Manisaspor’da Teknik Direktör Tahir Karapınar, takımın gol yollarındaki sorunlarını çözdüklerini ama defansif sorunların devam ettiğini söyledi.

Gazetecilere açıklamalarda bulunan Manisaspor Teknik Direktörü Karapınar, lige verilen arada takımın defansif sorunu üzerine yoğunlaştıklarını ve çalışmalarını bu yönde yaptıklarını bildirdi. Bu yüzden lige verilen aranın takım için iyi olduğunu belirten Karapınar, "Artık gol yemememiz ve bu konuda istikrar yakalamamız gerekiyor." dedi.

Hafta sonu deplasmanda Elazığspor ile oynayacakları karşılaşmanın çok önemli bir karşılaşma olduğunu aktaran Karapınar, "Geride kalan maçlarımıza baktığımızda, Alanyaspor dışında hep yüksek bütçeli takımlarla oynadık. Bir Adanaspor takımı geçen sezondan oturmuş iskelet kadrosu bulunan, sezon başında şampiyonluk yarışı içinde olacağı söylenilen bir takımdı. Kayserispor ve Antalyaspor maçlarında takımımız önemli bir direnç gösterdi. Bundan sonra kendi ayarımızda takımlarla oynayacağız. Elazığspor’da iyi ve tecrübeli bir takım ama sonradan kurulmuş bir kadrosu var. Onlarında iyi sonuçlara ihtiyacı var. Bu maç bizim için önemli. Oyuncularımda bunun farkında." diye konuştu.

Tayfun Cora’nın çalışmalarda takıma katıldığını aktaran Karapınar, "İsmail ve Barbaros’un aramıza katılmasına az bir süre kaldı. Canberk’in de cezası dolayısıyla yine bir sıkıntımız ama bahane üretmeden deplasmandan iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz. Elazığspor maçında beraber mücadele eden, teslim olmayan bir takım olduğumuzu kanıtlamak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Karapınar, bir basın mensubunun 19 Mayıs Stadı’ndaki maçların az sayıdaki seyirciye oynanmasına yönelik sorusuna ise "Kayserispor ve Antalyaspor maçlarında az sayıda taraftarımız vardı ama taraftarımızın desteğinden memnun kaldık. Takımımızın gösterdiği dirençle birlikte, onlarda var güçleriyle bizi destekledi. Takımın en çok desteğe ihtiyacı olduğunu seneyi yaşıyoruz. Manisalıların, Manisaspor’a küsmeye hakkı yok. Manisaspor’u bir kalemde silip atamayız." diye cevap verdi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.