Karapınar: Çok önemli bir maç

Karapınar: Çok önemli bir maç

Sezonun ikinci yarısına iyi başlayamayan ve bir düşüş yaşayan Konyaspor'un Süper Lig hedefine ulaşması adına önünde 10 maç olduğunu belirten Başkan Bahattin Karapınar, şehirde oluşan sinerjinin takıma da yansıyacağını ve Karşıyaka maçından alınacak 3 puan

Karapınar, Bank Asya 1.Lig'in 25.haftasında Karşıyaka ile oynanacak karşılaşma hakkında yaptığı değerlendirmede, "2009-2010 sezonun Konyaspor adına en önemli maçlarından birine çıkacağız. Herkesin malumu olduğu üzere Konyaspor'umuz sezonun ikinci devresine yaşadığı bir düşüşle başladı. Maalesef 7 maçlık periyotta istediğimiz sonuçları elde edemedik. Futbol takımlarında böyle durumların yaşanabileceğini düşünerek biz yeni bir sayfa açıyoruz. Karşıyaka mücadelesiyle başlayacak dönemde tüm Konyaspor ailesinin kalan 10 haftaya farklı bir gözle baktığına inanıyoruz. İnşallah Karşıyaka maçından 3 puanla ayrılarak bir galibiyetler serisi yakalamak istiyoruz. Ve sonucunda da Konyaspor'u layık olduğu Süper Lig'e çıkarmayı amaçlıyoruz" dedi.

Şehirde oluşan sinerjinin takıma olumlu yansıyacağına inandığını söyleyen Başkan Bahattin Karapınar, "Konyaspor bu yıl çok önemli bir sınavdan geçiyor. Geçen sezon yaşanan ligden düşme acısını maalesef biz bu sene çok derinden hissediyoruz. Bank Asya 1.Lig'de yönetim olarak elimizden gelen tüm gayreti göstererek takımımızı buraya kadar getirdik. Amacımız bu saatten sonra kalan 10 maçımızı kazanarak Süper Lig'e yükselmek. Bu dönemde hepimize çok büyük görevler düşüyor. Biz Yönetim Kurulu olarak elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz.”
PROTOKOLDESTEĞİ SEVİNDİRDİ
Başkan Bahattin Karapınar, şehri yöneten insanların takıma olan yaklaşımının son derece sevindirici olduğunu belirterek, bu sinerjiyi skora yansıtacaklarını belirterek, iyi işlere imza atacaklarını söyledi. Karapınar, “Önceki gün yapılan antrenmanımıza gelen Konya Valisi Sayın Aydın Nezih Doğan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tahir Akyürek, İl Emniyet Müdürü Sayın Hüseyin Namal takımımıza çok büyük moral verdiler. Konyaspor'umuza şu dönemde maddi manevi anlamda çok büyük destekler veriliyor. Basınımızın, taraftarlarımızın ve Konya kamuoyunun bu desteğini kalan haftalarda esirgemeden göstermeleri gerekiyor. Böyle olacağını biliyoruz ve inanıyoruz. Açılacak yeni sayfaya teknik heyetimizin, oyuncularımızın, yönetimimizin, basınımızın, taraftarlarımızın ve Konya kamuoyunun yazacağı çok şeyler olduğunu biliyoruz. Bu yazılacak şeyler Konyaspor'un uzun yıllar Süper Lig'deki mücadelesini sürdüreceği ve barınacağının işaretleri olacaktır. Son 10 maçı biz Konyaspor'umuzun Süper Lig'e çıkış maçları olarak görüyoruz. Ve bunu da başaracak güçteyiz. Teknik heyetimiz ve oyuncularımız buna inanmış durumda. Takımımızın morali yerinde. Şunu çok net söylüyorum. Karşıyaka maçında alacağımız 3 puanla Süper Lig'e çıkışımızın ilk adımını atacağız ve çıkacağız" şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.