Karamollaoğlu'ndan Konyalı vekillere: Korkunun ecele faydası yok

Karamollaoğlu'ndan Konyalı vekillere: Korkunun ecele faydası yok

Haftalık basın toplantısı için kameralar karşısına geçen Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu, Ak Parti Konya milletvekillerinin açıklamalarına tepki gösterdi.

Haftalık basın toplantısı için kameralar karşısına geçen Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu, Ak Parti Konya milletvekillerinin açıklamalarına tepki gösterdi. Geçtiğimiz hafta adaylarını tanıtan Saadet Partisi'nde Genel Başkan Temel Karamollaoğlu bu kez gündemi değerlendirdi.

Gazetecilerin, "8 rakamı ile Ashab-ı Kehf'i hatırlayan ve zillet" ifadelerini kullanan Ak Parti Konya Milletvekilleri Prof. Dr. Hacı Ahmet Özdemir ve Leyla Şahin Usta'ya sert tepki gösterdi.

Karamollaoğlu konuşmasında şu ifadeleri kullandı: "Küfür çirkin sözler hitap ettikleri toplumu tarif etmez. Kimin ağzından çıkıyorsa o insanı tarif eder. Birisi çıkıp da çok adi küfürler yapabilir. Hiç kimse çıkıp da onun küfrettiği insana, ‘Sen niye böyle söylüyorsun dediğine şahit oldunuz mu?’ yok. O kimin ağzından çıkıyorsa ne kadar aşağılıksa o kadar aşağılıktır. Ne kadar yüceltiyorsa o kadar yücelir. Ak Parti bitti, tükendi. Burada, bu tip ifadelere umut bağlıyor. Hâlbuki bu kendi tükenişini perçinliyor. Hani bir bataklığa düşen insan olur, ne derler ‘kıpırdama’, Niye? kıpırdadıkça daha çabuk batarsın. Aynı durumdalar, batıyorlar, çöküyorlar, durmadan başka yerlere saldırarak, kendilerini haklı çıkarmaya çalışıyorlar. Korkunun ecele faydası yok"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum