Karaman'da Sınai Tüpleri Denetlendi

Karaman'da Sınai Tüpleri Denetlendi

Karaman'da bulunan hastaneler ve sanayi tesislerinde kullanılan sınai tüpler Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü denetçileri tarafından denetlendi.    Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Vehbi Konarılı yaptığı açıklamada,...

Karaman'da bulunan hastaneler ve sanayi tesislerinde kullanılan sınai tüpler Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü denetçileri tarafından denetlendi.

    Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Vehbi Konarılı yaptığı açıklamada, “Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Ürünleri Genel Müdürlüğü'nce 2014 Yılı Denetim Programında Haziran ayı içerisinde Müdürlüğümüz için programlanan “Kullanımdaki Sınai Gaz Tüpleri” denetimi Konya, Eskişehir ve Denizli İl Müdürlüklerinden gelen denetçilerin koordinatörlüğünde Müdürlüğümüz Şube Müdürü Emine Payidar ile Mühendis E. Celalettin Bektaş’ın da katılımıyla 4-5 Haziran 2014 tarihlerinde gerçekleştirilmiştir. İlimizde hizmet veren hastaneler ile sanayi tesislerinde yapılan denetimlerde; kullanımdaki tüplerde fiziksel kontrolün yanı sıra yönetmelik gereği tüplerin üzerinde yer alması gereken işaretler kontrol edilmiştir. Fiziksel kullanılması risk teşkil eden tüplere (şişkinlik, oyuk, çatlak, korozyon vb.) için test/muayeneye gönderilme ya da imha imkânı sağlanmış, işareti okunamayan tüplere 'Yüzey temizleme etiketi' yapıştırılarak, yüzey temizleme işleminden sonra denetim yapmak üzere ayrılmıştır." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.