Karabükspor Kalecisi Waterman, Gaziantep Maçında Sahada

Karabükspor Kalecisi Waterman, Gaziantep Maçında Sahada

Spor Toto Süper Lig'in ilk sınavı olan Fenerbahçe maçında sakatlanarak 1 ay yeşil sahalardan uzak kalan Kardemir Karabükspor’un başarılı kalecisi Boy Waterman, Gaziantep maçında formasına kavuşuyor. Deplasmanda oynayacağı Gaziantep maçı...

Spor Toto Süper Lig'in ilk sınavı olan Fenerbahçe maçında sakatlanarak 1 ay yeşil sahalardan uzak kalan Kardemir Karabükspor’un başarılı kalecisi Boy Waterman, Gaziantep maçında formasına kavuşuyor.

Deplasmanda oynayacağı Gaziantep maçı hazırlıklarına devam eden Kardemir Karabükspor'da sakat futbolcuların tek tek iyileşmesi teknik heyetin yüzünü güldürdü. Sakatlığı geçen futbolcular arasında yeşil sahalardan 1 ay uzak kalan başarılı kaleci Boy Waterman da bulunuyor.

Son idmanını Karabük Üniversitesi Ay Yıldızlı Stadyumu'nda yapan kırmızı-mavililerin teknik direktörü Tolunay Kafkas, sakat futbolcularının aralarına dönmesinden memnun olduğunu söyledi.

Kafkas, "Hafta sonu oynayacağımız Gaziantepspor takımı genç, dinamik ve iyi futbol oynamaya çalışan takımlarından bir tanesi. Çok değerli ve iyi bir hocaları var. Oldukça zor bir deplasman. Ligde oynayacağımız her karşılaşma kendi içersinde bir kimyası var, bir zorluğu var. Son aldığımız sonuçla biz de morallendik. Yolumuza devam etmek istiyoruz. Ben cumartesi günü iyi bir maç olacağını düşünüyorum. Hep beraber maçın sonucunu göreceğiz." dedi.

"SAKATLARIN DÜZELMESİ BİZİ MEMNUN ETTİ"

Uzun süredir şansızlıklar yaşadıklarını özelikle sakat oyuncuların çokluğundan yakınan Tolunay Kafkas, "Nihayet Gaziantespor maçından önce sakat oyuncularımızın aramızda olması bizleri sevindirdi. Yiğit ile Erkan da dün aramıza katıldılar. Umarım bundan sonra bir şey çıkmaz ama, Ahmet İlhan, Viola biliyorsunuz kırıkları var. Samba’nın bir menüsküs durumu var öyle oynatıyorduk fakat ayağı öyle idare edilecek gibi çok iyi değil. Pazartesi günü Fransa'da menüsküs ameliyatı olacak onun da aramıza dönmesi yaklaşık bir ayı bulacak." diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.