Karaarslan: MHP darbelerin   değil Türkiye’nin tarafındadır

Karaarslan: MHP darbelerin değil Türkiye’nin tarafındadır

12 Eylül askeri darbesinin üzerinden 43 yıl geçti. MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, darbenin yıldönümünde yaptığı açıklamada, darbelerin Türkiye’yi devamlı geriye götürdüğünü belirtti.

12 Eylül darbesi, 28 Şubat post modern müdahalesi, 27 Nisan e-muhtırası ve 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminin Türkiye’ye büyük zararlar verdiğini dile getiren Karaarslan, “Bilhassa 12 Eylül karanlığının tetikçileri ve tertipçileri ülkemizi kahredici ve korkunç olaylara mahkûm etmekle kalmamışlar, emperyalizme ve küresel sömürü çarkın mimarlarına taşeronluk ve hizmetkârlık yapmışlardır. 12 Eylül 1980’de demokrasi ve milli iradeye zincir vurulmuş, masumlar ve mücadelesi haktan, halktan ve hakikatten yana olan Milliyetçi-Ülkücü Hareket’in iman erleri utanç verici muamele ve mağduriyetlere maruz kalmışlardır. 12 Eylül darbesi ile 15 Temmuz darbe ve işgal teşebbüsü aynı hasım ve müstevli çevrelerin farklı zaman dilimlerindeki saldırısıdır” dedi.

Karaarslan şu görüşleri dile getirdi: “Milliyetçi Hareket Partisi darbeleri ve darbecileri açıktan lanetlemektedir. Hiçbir zulüm yapanı abat etmeyecek, mutlaka ters tepecektir. Milliyetçi Hareket Partisi milletine ve vatanına sevdalı şekilde yoluna devam edecek, sağlıklı tutumunu ve sağlam duruşunu bozmayacaktır. Hiç şüphesiz tarafımız Türkiye’dir.”

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum