Kaptan Cafercan: Takım olarak çok üzgünüz

Kaptan Cafercan: Takım olarak çok üzgünüz

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve Grubunu 2. bitiren yeşil-beyazlı ekip Bank Asya hedefine Play-Off maçları ile ulaşmak istiyordu

Konya Torku Şekerspor’un Play-Off macerası ise kısa sürdü. Geçtiğimiz gün Antalya’da oynanan karşılaşmada Sakaryaspor ile karşı karşıya gelen yeşil-beyazlılar, ligde üstünlük kurduğu rakibine 3-1 mağlup oldu. Bank Asya 1. Lig hayallerini bir başka bahara bırakan yeşil-beyazlılar aldığı bu sonuçla evine moralsiz dönerken. 2010-2011 futbol sezonunu da noktalamış oldu. Takım kaptanı ve Şekerspor’un başarılı oyuncusu Cafercan play-off’lara ilk maçta veda ettikleri için üzgün olduklarını ifade etti. Cafercan, “ Sakaryaspor karşısında iyi futbol oynayamadık. Öne geçmemize rağmen üstünlüğümüzü koruyamadık. 2. golü bulmuş olsaydık her şey daha farklı olurdu. 2. golü bulamadık. Kaybettiğimiz için çok üzgünüz” diye konuştu  

Spor Toto 2. Lig'den Bank Asya 1. Lig'e yükselecek üçüncü takımın belirleneceği Play-Off maçları devam ediyor.  Karşılaşmalar Mardan Antalyaspor Stadı'nda oynanıyor. 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grubu'nu 2, 3, 4, 5'inci sırada bitiren Bandırmaspor, Bugsaşspor, Beypazarı Şekerspor ve Yeni Malatyaspor ile Kırmızı Grup'un 2, 3, 4 ve 5'incileri Konya Torku Şekerspor, Eyüpspor, Sakaryaspor ve Adana Demirspor katılmıştı. İlk gün oynanan Play-Off mücadelesinde normal süresi 0-0, uzatma dakikaları 1-1 berabere sonuçlanan maçta Adana Demirspor, Yeni Malatyaspor'u penaltı atışları sonucu 4-2 yenerek yarı finale yükseldi.

Günün diğer karşılaşmasında ise Bandırmaspor, Beypazarı Şekerspor'u 1-0 yenerek yarı finale yükselen ikinci takım oldu. İkinci gün oynanan ilk Play-Off karşılaşmasında Konya Torku Şekerspor'u 3-1 mağlup eden Sakaryaspor yarı finale yükseldi. Günün bir diğer maçında Eyüpspor'u 5-0 mağlup eden Bugsaşspor yarı finale yükselen son takım oldu. Sakaryaspor ile Bugsaşspor, bugün saat 19.00'da final bileti almak için karşılaşacak.

Spor Toto 2. Lig’den Bank Asya 1. Lig’e yükselecek 3. ve son takımın belli olacağı Play-Off turunda Sakaryaspor ile Bugsaşspor arasında yarın oynanacak Spor Toto 2. Lig Play-Off yarı final maçını  Hüseyin Sabancı yönetecek. Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre, Mardan Antalyaspor Stadı’nda saat 19.00’da oynanacak karşılaşmada, Sabancı’nın yardımcılıklarını Alpaslan Dedeş ve Mehmet Şahan Yılmaz yapacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.