Kamu çalışanlarına seminer

Kamu çalışanlarına seminer

İçişleri Bakanlığı Eğitim Daire Başkanlığı ve Konya Valiliğinin organizasyonunda düzenlenen 11. Dönem 4483 Sayılı Kanun uygulamaları ve Disiplin Mevzuatına yönelik eğitim semineri başladı.

4 gün devam edecek olan seminere katılım oldukça fazla idi. Seminerin açılışında konuşan Vali Osman Aydın, “Bu seminerler ülkemizde 4483 Sayılı Kanunun bir uygulama birliğini ortaya çıkaracaktır. Mülkiye Müfettişlerimizin verdiği derslerde yeni içtihatlardan bilginiz olacak, ayrıca uygulamadan dolayı yaşanan aksaklıklar gözden geçirilecektir. Seminere katılanlar buradan daha bilgili, daha deneyimli olarak bilgilerini tazeleyerek görevlerine döneceklerdir” dedi
Eğitim Dairesi Başkanı Osman Dıraçoğlu ise konuşmasında, İçişleri Bakanlığınca düzenlenen ve bütün illerimizi kapsayan eğitim programının 11. dönem hizmet içi seminerinin Konya’da yapılmasından mutluluk duyduğunu söyledi. Dıraçoğlu, “Bilindiği gibi Ülkemizin her alanda kalkınmasına ihtiyaç duyulan yapısal değişikliklere son derece hızlı bir tempoyla girilirken, idari yapılanmada da büyük bir değişiklikler meydana getirilmiş ve getirilmektedir. Bu bağlamda ülkemizde meydan gelen bu değişim ve gelişmelere uygun eğitilmeniz görevlerinizde daha verimli daha etkin ve daha başarılı olmanızı sağlayacaktır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.