Kameraya Takılan 'Mama Hırsızları' Yakayı Ele Verdi

Kameraya Takılan 'Mama Hırsızları' Yakayı Ele Verdi

Ankara da 10 ayrı alışveriş merkezi ve büyük marketlerden çocuk maması, sigara, kahve, çikolata ve çeşitli gıda maddeleri çaldıkları tespit edilen ve güvenlik kameralarına yakalanan hırsızlık çetesi çökertildi.Edinilen bilgilere göre...

Ankara da 10 ayrı alışveriş merkezi ve büyük marketlerden çocuk maması, sigara, kahve, çikolata ve çeşitli gıda maddeleri çaldıkları tespit edilen ve güvenlik kameralarına yakalanan hırsızlık çetesi çökertildi.

Edinilen bilgilere göre 155 Polis İmdat Hattına bildirilen çok sayıda ihbarı değerlendiren Sincan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, alıveriş merkezleri ve marketlerden gıda maddesi çalan zanlıların peşine düştü. Polis ekipleri, alıveriş merkezleri ve marketlerden aldıkları çok sayıda güvenlik kamera görüntülerini inceleyerek hırsızlık zanlılarını tespit etti.

Güvenlik kamera kayıtları inceleyen ekipler zanlılardan birinin daha önce de hakkında hırsızlıktan işlem yapılan M.A(20) ve yanında bulunan 3 şahsın olduğunun tespit edilmesi üzerine zanlı M.A., yanında bulunan kişilerin E.G(24), S.U.(23), Y.U.(25) olduğunu ve birlikte Sincan’da 10 ayrı alışveriş merkezi ve marketten hırsızlık yaptıklarını itiraf etti. Zanlılar düzenlenen operasyonla kıskıvrak yakalandı. Ayrıcı zanlıların çaldıkları ürünleri Ulus Bentderesi’de bulunan bir dükkana sattıklarını söylemeleri üzerine ekipler söz konusu dükkana giderek çalıntı ürünleri barkot numaralarından tespit ederek muhafaza altına aldı. Söz konusu iş yeri yetkilisi hakkında hırsızlık malı satın almaktan yasal işlem yapıldı.

Ekipler ele geçirdikleri ürünleri market sahiplerini polis merkezine çağırarak teslim ettiler. Öte yandan Sincan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekiplerinin zanlı Y.U.’nun ikamete gittiklerinde ise zanlı Y.U.’nun annesinin tedirgin davranışları üzerine ekipler savcılıktan arama kararı alarak evde yaptıkları aramada 200 paket sakız, 14 adet bebek maması çok sayıda çalıntı gıda maddesin ele geçirdiği öğrenildi.

Sincan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büroda işlemleri tamamlanan zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Sincan Yenikent Cezaevine gönderildi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.