Kalyoncu istifa etti

Kalyoncu istifa etti


Kepez’in ardından evinde Gaziantep Büyükşehir’e mağlup olan Üniversitespor’da koç Ayhan Kalyoncu istifa etti. Sarı-mavili yönetim kurulu yaşanan bu gelişmenin ardından yeni hoca arayışlarına başladı

Torku Selçuk Üniversitesi’nin sahasında 3 bine yakın seyircisinin önünde Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne farklı yenilgisinin ardından sarı-mavili kulübün icra kurulu Başkan Kürşat Turgut’un başkanlığında toplanarak radikal kararlar aldılar. Kulüp Başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi karşısında alınan yenilgiden ziyade ortaya konulan oyun ve mücadelenin düşündürücü olduğunu söyleyerek, “Maçtan sonra antrenörümüz Ayhan Kalyoncu üzüntü ile istifa kararı almış ve bunu maçtan sonra soyunma odasında sporcularımıza bu kararını açıklamış. Durumu daha sonra bize bildirdi. İcra kurulumuz olağanüstü toplantı ve Ayhan hocanın istifasını kabul etti” dedi.
İcra Kurulu, Kepez Belediye ve Gaziantep Büyükşehir karşısında alınan üst üste yenilgilerin ardından tüm takım oyuncularına ceza vermeye hazırlanıyor. Bugün yapılacak olan yönetim kurulu toplantısında konuyu masaya yatıracak olan yönetim kurulu üyeleri, menajerler ve basketbol şubesinin vereceği rapor doğrultusunda verilecek ceza miktarını belirleyecekler.
Öte yandan Selçuk Üniversitesi’nde gözler Optimum Ted maçına çevrildi. Kendi sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a 87-71 mağlup olan ve kötü bir performans sergileyen Sarı-Mavililer 1 günlük izinin ardından bugün deplasmanda oynayacağı Optimum Ted maçının hazırlıklarına başlayacak. Günde tek çift antrenman yapacak olan temsilcimiz, zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor mağlubiyetini telafi etmek istiyor
ERHAN YETİM KADRO DIŞI
Gaziantep Büyükşehir maçındaki disiplinsiz davranışlarıyla dikkat çeken Erhan Yetim süresiz kadro dışı bırakıldı. Oyuncu kiralık olarak başka bir takıma verilecek. Türkiye Basketbol İkinci Ligi B Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi’nde Erhan Yetim kadro dışı bırakıldı. Sezon başında Erdemir Ereğli’den transfer edilen Erhan Yetim, Gaziantep Büyükşehir maçında çok kötü bir performans sergilerken saha içinde de disiplinsiz davranışlarıyla dikkatleri üzerine çekmişti. İki kez teknik faul alan ve kendisine tepki gösteren taraftarlarla atışan Erhan Yetim daha sonra güçlükle sakinleştirilirken daha maç bitmeden salonu terk ederek soyunma odasına gitmişti. Maçın ardından olağanüstü toplanan Torku Selçuk Üniversitesi Yönetim Kurulu Üyeleri, teknik kadronun da raporu doğrultusunda bu sporcunun süresiz kadro dışı bırakılmasına karar verildi. Durumu Erhan’a ileten yönetim ayrıca genç oyuncudan kiralık olarak istediği kulübe gidebileceğini ve bu noktada her türlü kolaylığın sağlanacağını bildirdi.
BERK TORUN’A PLAKET
Konya Basketbolunun başarılı hakemlerinden Dr. Mehmet Berk Torun, aktif hakemlik yaşamını sezon başında noktaladı. Yoğun işleri nedeniyle MHK’dan affını isteyen ve düdüğünü asan Dr. Berk Torun, hizmetlerinden dolayı plaketle ödüllendirildi. Basketbol İl Temsilcisi Alper Arıkoğlu, Torku Selçuk Üniversitesi ile Gaziantep Büyükşehir Belediyespor arasında oynanan TB2L 4. hafta maçı öncesi, Torun’a plaket verdi. Maçın hakem üçlüsü, iki takım teknik kadro ve oyuncularının alkışları arasında ödülünü alan Torun böylelikle mini bir jübile yapmış oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.