Kalkınma Ofisi Açılması İçin İstişare Toplantısı Yapıldı

Kalkınma Ofisi Açılması İçin İstişare Toplantısı Yapıldı

Samsun’un Bafra İlçe Bafra Kaymakamı Halis Arslan’ın başkanlığında düzenlenen toplantıda ilçede kalkınma ofisi açılması ile ilgili kamu kurumları, STÖ’ler ve meslek odaları ve Bafra Belediyesi ile ortak istişare toplantısı yapıldı.Kaymakam...

Samsun’un Bafra İlçe Bafra Kaymakamı Halis Arslan’ın başkanlığında düzenlenen toplantıda ilçede kalkınma ofisi açılması ile ilgili kamu kurumları, STÖ’ler ve meslek odaları ve Bafra Belediyesi ile ortak istişare toplantısı yapıldı.

Kaymakam Arslan, ’’Gündemde olan AB Projeleri, Tarım Bakanlığı Projeleri, STÖ’lere yönelik projeler dikkat çekmektedir. Bu projelerden faydalanmak için Bafra’ya kalkınma ofisi şarttır. Bunun için çalışmalarımızı hızlandıralım ve ortak bir çalışma ofisi kuralım. Ofisin asıl amacı kurumlar arası işbirliği ile verilen bütün kaynaklardan ilçemizin üst düzeyde faydalanmasını sağlamaktır.’’ dedi.

Toplantı sonunda ise kurumları görüşleri alındı ortak fikir birliği oluşturuldu. Çalışmaların en kısa zamanda başlayacağı vurgulandı.

Toplantıya Bafra Belediye Başkan Vekili Salih Helvacı, Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, Bafra Ticaret Borsası Başkanı Namık Kibaroğlu, Bafra Ziraat Odası Başkanı Sait Karagöl, Bafra Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Necmettin Özel, Bafra Meslek Yüksel Okul Müdürü Prof.Dr.Ali Kemal Ayan, Bafra Sanayici İş Adamları Derneği Başkanı Yusuf Kuloğlu, Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra Sağlık Müdürü Dr.Aytaç Akın, Başkaya Köyü Dernek Başkanı Cemalettin Cankurt, Bafra Belediyesi Fen İşleri Koordinatörü Gökhan Ünal katıldı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.