Kalitenin ve ilklerin adresi; KONFİAT

Kalitenin ve ilklerin adresi; KONFİAT

Otomotiv sektörünün güçlü markaları arasında yer alan FIAT’ın Konya genelinde özel servis hizmetlerini gerçekleştiren KONFİAT, müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarını sürdürüyor.

2012 yılından bu yana faaliyetlerini yürüten KONFIAT Özel Servisi, Horozluhan Mahallesi, İstanbul Yolu Ramada Otel arkasında hizmet veriyor. Bin 500 metrekare kapalı alanda hizmet verdiklerini dile getiren ve yıllarca KONFIAT’ı tercih eden tüm müşterilerine teşekkür eden Şirket Genel Müdürü Ali Ulvi Kılıcı, sektörde 25 yıllık tecrübeye sahip olduklarını ifade etti.

KONFIAT TOSEF (Tüm Oto Servisleri Federasyonu) ÜYESİ

Konfiat olarak, Türkiye çapında 9 bölgede oto servis derneğinin bir araya gelmesi ile İstanbul merkez olmak üzere kurulmuş olan federasyon üyeliğinin gururunu yaşadıklarını belirten Kılıcı, “Konfiat müşterilerine en güzel hizmeti sunma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Kurumsal çalışmalarına bir yenisini daha katan Konfıat, sektörde ki varlığını belgelemeye devam ediyor.” dedi.

29 PERSONEL İLE HİZMET VERİYORUZ

Fiat eğitim sertifikalı, alanında profesyonel 29 personel ile Konyalılara hizmet verdiklerini vurgulayan Kılıcı, “Servisimizde günlük ortalama 25-30 araca hizmet veriyoruz. Servisimiz TSE 12047 yetkili servisler hizmet belgesine sahip olduğu için motorlu taşıtlar yasası eşliğinde kanunların verdiği yasa izinleriyle garantili araçların da periyodik bakımlarını uygun fiyatlara yapabilme özelliğine sahibiz. Servimizde 13231 TSE Belgeli Yetkili egzoz gazı emisyon ölçüm istasyonumuz mevcut. Yedek parçalarımız TSE belgeli eşdeğer ve orijinaldir. Aynı zamanda servisimizde uygulanan işçilik ve parçalar 1 yıl garantilidir. Kurumsal yapı altında hizmet vermeye özen gösteriyoruz. Müşterilerimizin FIAT marka araçlarına A’dan Z’ye tüm servis hizmetlerini sunmaktayız. Araçların bakım ve onarımları yapılırken müşterilerimiz arzu ederlerse bekleme salonumuzda ikramlarımızdan faydalanabilir veya araçları başında görsel takip ederek uygulamalarımızı görebilirler. 25 yıllık FIAT markasındaki tecrübelerimiz ile fabrika üretim aşamasından bugüne tüm modelleri takip ediyor ve yenilenen teknolojiyi servimizde uygulamak adına gerekli aksiyonları alıyoruz. Müşterilerimizin talepleri doğrultusunda NEOVA Sigorta acenteliğini alarak hizmetlerimiz arasına kattık. Burada tüm sigorta poliçelerini kesebiliyoruz. Aynı zamanda 8 ayrı sigorta şirketi ile de kaporta boyada hasar anlaşmalarımız mevcut.” şeklinde konuştu.

MÜŞTERİ GÜVEN VE MEMNUNİYETİ ÇOK ÖNEMLİ

Özel servis hizmetinde müşteri güven ve memnuniyetinin çok önemli olduğuna dikkat çeken Kılıcı, şunları söyledi: “8 yıl içerisinde, ‘Her zaman güzel izler bırakalım’ ilkesi ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu doğrultuda şeffaf bir ortam, kaliteli işçilik ve uygun fiyatlar ile kalıcı kesin çözümler üretmeye çalışıyoruz. Otomotiv servis hizmetlerinde güzel bir rekabet ortamı oluşturduk. Rekabetin olduğu yerde müşterilerimizin kazanacağının farkındalığı ile uygun fiyatlara kaliteli hizmet verildiğinin ilklerini uygulamaya çalışıyoruz ve müşterilerimizin güvenini sağlama adına çalışmalarımız devam ediyor. KONFIAT Özel Servisi olarak resmi kurumlarla ve 30’a yakın Konya’mızın önde gelen büyük firmaları ile de servis anlaşmalarımız mevcut. Bu platformdan bizleri tercih eden tüm firma sahiplerine ve çalışanlarına saygılarımı sunuyorum. Amacımız; farkındalık oluşturmak ve en iyi hizmeti verebilmektir. Tüm servis hizmetlerimiz lafta değil belgeli ve kayıtlı bir şekilde oluşmaktadır. Yıl sonunda bile araçlara ne yapıldı, ne takıldı, hangi gün hangi saat nedir sorusuna bile cevap vere bilecek sistemlerimiz mevcuttur. Servisimize gelen araçların teslim sonrası bağımsız bir anket firması tarafından müşterilerimiz geri aranarak ‘MEMNUNİYET’ anketi yapmaktadır ve bu uygulamalarımız özel servisler arasında tekdir. Servimizde bakım ve onarımları yapılan tüm araçlar iç dış yıkaması yapılarak müşterimize teslim edilir.”

KIŞLIK ARAÇ BAKIMINI İHMAL ETMEYİN

Araçların kışlık bakımları ile ilgili de uyarılarda bulunan Kılıcı, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Yasa gereğince belirtilen tercihler de araçlara kışlık lastikleri takmamız can güvenliğimiz açısından önem arz etmektedir. Bunun yanı sıra araçların antifriz, akü ve motor genel kontrollerinin mutlaka yapılması gerekiyor. Silecekler ve cam suyunun donmasını engelleyen sıvıların da kontrolü ile kış aylarının güvenli geçmesini sağlayabiliriz. Servisimiz bünyesinde düzenlediğimiz kış kampanyasından tüm müşterilerimizin faydalanmasını arzu ediyoruz. Hayat şartlarımızı kış aylarına göre hazırlarken araçlarımızın da hazırlanması gerekmektedir. Bakımları ve sezonluk kontrolleri düzenli yapılan araçlar kullanıcısını yolda bırakmaz. Araçlarınızın mevsimlik kontrolleri ve bakımlarını aksatmanız veya yaptırmamanız ilerleyen zamanlarda yüksek maliyetli problemler oluşmasına sebep olmaktadır. Aracının kışlık ve kilometrelik bakımını düzenli yaptıran müşterilerimiz araçlarının geleceğine yatırım yaptıklarını unutmamalıdır.”

"ARAÇLARIN KALORİFER PETEKLERİ TEMİZLENMELİDİR"

Kış aylarında araç içi ısınmanın önemli olduğunu hatırlatan Kılıcı, “Çok yoğun bir şekilde müşterilerimiz araçlarını kışa hazırlamak ve bakımlarını yaptırmak için servimize gelmekteler. Diğer bir işlem ise araçların kalorifer peteklerinin temizliğidir. Kalorifer peteği tıkanan araçların bazı modellerinde komple aracın ön göğsü sökülerek işlem yapılıyordu, bu gün ise tıkalı kalorifer petekleri son sistem cihazlarla yerinden sökmeden temizlenmektedir. Tüm sürücülerin, güvenli ve kazasız bir kış geçirmeniz diliyorum.” diye konuştu.

SALİH ACIBADEM

img_3774_880x440.jpgimg_3750_880x440.jpgimg_3747_880x440.jpgimg_3783_880x440.jpgimg_3781_880x440.jpgimg_3777_880x440.jpgimg_3765_880x440.jpgimg_3760_880x440.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.