Kalıcı olacağız

Kalıcı olacağız

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, kaybetmemeyi ve kazanmayı alışkınlık haline getirmek için çaba gösterdiklerini belirterek, üsdt sıralarda kalıcı olmak istediklerini söyledi

12. ADAMA TEŞEKKÜR 

Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, ileriki haftalarda da kazanmayı sürdürerek üst sıralarda kalıcı olmak istediklerini söyledi. Torku Konyaspor'un Spor Toto Süper Lig'de Medicana Sivasspor karşısında elde ettiği galibiyeti değerlendiren Baydar, mücadelenin başından sonuna kadar iyi ve tempolu oynadıklarını belirtti. Müsabakayı kazanmak için ne gerekiyorsa yaptıklarını dile getiren Baydar, maç boyunca baskılı oyunlarını sürdürdüklerini vurguladı. İyi oyunun karşılığında Traore ve Skubic'in golleriyle 3 puanı almasını bildiklerini anlatan Baydar,"İlerleyen haftalarda da kazanmayı sürdürerek, üst sıralarda kalıcı olmak istiyoruz. Bu galibiyeti bize armağan eden teknik heyetimize teşekkür ediyoruz. Maç boyunca bize destek vererek, 12. adam görevini yerine getiren taraftarımız da övgüyü ve tebriği hak ediyor" ifadelerini kullandı.

TRAORE:GALİBİYET GÜZEL

Medicana Sivasspor maçında temsilcimizin ilk golünü atan Abdou Razak Traore, uzun bir aradan sonra gol attığını ve gelen galibiyetin hem kendi adına hem de takım adına güzel bir sonuç olduğunu söyledi. Tecrübeli oyuncu Abdou Razak Traore yaptığı açıklamada, "Maçı kazanarak aldığımız 3 puanla puan tablosunda üst sıralara doğru çıktık. Bundan dolayı kendi adıma ve takımım adına çok mutluyum. Ayrıca kendi adıma duyduğum bir başka mutluluk ise uzun süredir gol atamıyordum. Bu maçta gol atarak bu şanssızlığımı kırdım. Hem benim hem de takımım adına güzel bir maç oldu. Hem ligde hem de kupada yolumuza devam ediyoruz. Önce Mersin İ.Y. lig maçı, ardından da Beşiktaş ile oynayacağımız kupa maçına iyi konsantre olup iyi hazırlanmaya çalışacağız" görüşlerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.