Kaldırım İşgallerine Son Vermek İçin Belediyeler İş Birliği Yapıyor

Kaldırım İşgallerine Son Vermek İçin Belediyeler İş Birliği Yapıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, ilçe belediyeleri ile ortak çalışması sonucu kaldırım işgallerini ortadan kaldırmayı hedefliyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ilçe belediyelerinin, zabıta ekipleri...

Antalya Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, ilçe belediyeleri ile ortak çalışması sonucu kaldırım işgallerini ortadan kaldırmayı hedefliyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ilçe belediyelerinin, zabıta ekipleri ile başlattığı iş birliği devam ediyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı ve Kepez belediyelerinin zabıta ekipleriyle, kaldırım işgallerinin önüne geçilmesi için ortak çalışma başlattı. İlk çalışma Kepez’de yapıldı. Zabıta ekipleri, Kepez ilçesi sınırlarındaki ana cadde ve bulvarlardaki kaldırım işgallerini denetledi. Ekipler, Sakarya Bulvarı, Barış Manço Bulvarı ile Yeşilırmak, Mithatpaşa ve Mehmet Akif caddelerindeki kaldırım işgallerini inceledi. Zabıta ekipleri, kaldırıma taşan esnaf malzemeleri, seyyar satıcılar ve kaldırıma konan araçların kaldırılmasına yönelik çalışma yaptı. Ekipler, kaldırımlardaki işgalleri kaldırırken, kaldırım işgallerinin devam etmesi durumunda, ilgililere cezai işlem uygulanacağı belirtildi.

KEPEZ VE KONYAALTI İLE ORTAK ÇALIŞMA

Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyelerle yürüttüğü çalışmalar kapsamında Konyaaltı Belediyesi ile de ortak bir çalışma gerçekleştirdi. Vatandaşların yaptığı şikâyetler doğrultusunda harekete geçen ekipler, özellikle kaldırım işgallerine yönelik bir operasyon yaptı. Antalya Bulvarı üzerindeki kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik yapılan çalışmada, esnafların kaldırıma taşan malzeme ve tabelaları ile vatandaşların araçlarından kaldırıma çıkanlar kaldırıldı.

ORTAK ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Zabıta ekipleri ayrıca iş yerlerinin ruhsatlı olup olmadığını, ruhsatları ile faaliyet konularının uyuşup uyuşmadığını, iş yerlerinin temizliğini, düzenini ve tarihi geçmiş gıdaların olup olmadığını kontrol etti. Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, bu ortak çalışmaların hem zabıta teşkilatının motivasyonu açısından hem esnafın kurallara uymasının sağlanması açısından faydalı olacağı belirtildi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.