Kalaycı'ya yanıt İzmir'den geldi!

Kalaycı'ya yanıt İzmir'den geldi!

Torku Konyaspor'un yenilmesi için hakem tarafından ne gerekiyorsa resmen yapıldığını iddia eden Kalaycı’nın maçın hakemlerine, Bucaspor’a ve İzmir’e bir hakaret ettiğini, söyledi.

AK Parti İzmir Milletvekili Rifat Sait, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı’nın, Bucaspor’un başarısını gölgelemeye çalıştığını belirterek Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç tarafından cevaplandırılması istemiyle Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı'na (TBMM) bir soru önergesi verdiğini ve önergede 19.05.2013 günü Konya’da oynanan PTT 1. Lig Play-Off yarı final ilk maçında, Torku Konyaspor'un yenilmesi için hakem tarafından ne gerekiyorsa resmen yapıldığını iddia eden Kalaycı’nın maçın hakemlerine, Bucaspor’a ve İzmir’e bir hakaret ettiğini, söyledi.
Böyle bir çirkin iddiayı asla kabul etmiyoruz diyen Sait, MHP’nin İzmir milletvekilleri Sayın Oktay Vural ve Sayın Kenan Tanrıkulu’nu göreve çağırdı. Bucaspor, şerefiyle ve hakkıyla maçı kazandı diyen Sait, “İzmir’deki maçın arifesinde Bucaspor’un moralini bozmaya çalışanlar, yanlış yapıyorlar, böyle yapacaklarına Konyaspor’un sahada maçı kazanması için uğraşsınlar, bu maç mecliste değil, sahada oynanacak” dedi.
Sait, “Bucaspor, Konyaspor ile ligte iki maç yaptı. Konya’da yapılan maçta Buca 2-0 galip geldi, o maçta da hakem hataları mı vardı? İzmir’de yapılan maçta Konya 1-0 galip geldi, maçtan sonra Konyalıları alkışladık, bu centilmenlikti oysa Konya’da 1-0 kazanılan maçta Buca’nın otobüsü taşlandı, camları kırıldı, bu nasıl centilmenlik” diye sordu?

Yarın Buca Arena Stadı’nda oynanacak bu önemli maça gideceğini söyleyen Rifat Sait, “Maça MHP Konya milletvekili Sayın Kalaycı’yı da bekliyoruz, kendisini en iyi şekilde ağırlayabiliriz, uzaktan demeç vererek değil, bizzat maça gelerek takımlarını desteklemelerinin daha doğru olacağını söyledi. Sait, bu maç oldukça önemli, tüm Bucalıları ve İzmirli hemşerilerimi Bucaspor’u desteklemeye bekliyoruz, dedi. Sait, bir Bucalı olarak Bucaspor’a başarılar diliyoruz, hak eden kazansın” diye konuştu

1.20130522110320.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum