Kalaycı'da hal esnafına ziyaret

Kalaycı'da hal esnafına ziyaret

MHP Konya Milletvekili Adayı Mustafa Kalaycı, seçim gezileri kapsamında Karatay Sebze ve Meyve Hali'nde esnafla bir araya geldi.

MHP Konya Milletvekili Adayı Mustafa Kalaycı, seçim gezileri kapsamında Karatay Sebze ve Meyve Hali'nde esnafla bir araya geldi.
MHP Karatay İlçe Başkanı Selçuk Zengin ve partililerle esnaf ziyaretinde bulunan milletvekili adayı Mustafa Kalaycı, Karatay Sebze ve Meyve Halini gezdi. İşyerlerini dolaşarak esnafla sohbet eden Kalaycı ve beraberindekiler 12 Haziran seçimlerinde destek istedi.
Ziyaretin sonunda konuşan Kalaycı, günün en yoğun saatlerinde hiçbir hareketliliğin olmadığını, esnafın işlerinin bitme noktasına geldiğini söyledi. Kalaycı, "Esnafımız ve üreticimiz bir çıkış yolu arıyor. Köylümüz, çiftçimiz, herkesim şikayetçi, ekonomik ve sosyal yönden sıkıntıya girmişler. Ürünleri para etmiyor. Bir yandan da her geçen gün gelen zamlar iyice bıktırmış durumda. Daha yine dün mazota zam geldi. Ocak ayında bu tarafa 6 keza zam geldi mazota. Bu maliyetlere çiftçimizin, üreticimizin
dayanması mümkün değil. Dayanılacak gibi değil, çok zor durumdalar" dedi.
Konya'yı adım adım gezerek sorunları dinlediklerini dile getiren Kalaycı, vatandaşta ülkenin bölüneceği korkusunun hakim olduğunu kaydetti. Kalaycı, dün Konya'da Selçuk Üniversitesi'nde bir grubun Türk bayrağı yakma girişiminde bulunduğunu ve sabırların taşma noktasına geldiğini ifade ederek, "AKP ve CHP, Anayasa ve kanunlardan 'Türk' kelimesini tamamen çıkarmak için ortak bir payda da buluştu. Ülkemizin bölünmesine yol açacak özerklik, ana dilde eğitim gibi uygulamaları yeni Anayasa ile
düzenleyeceklerini söylüyorlar. Birbirlerinden farkı kalmadı bu iki siyasi partinin. AKP'nin de PKK açılımıyla varmak istediği nokta, Anayasa'nın ilk 3 maddesini tartışmaya açmaktı ve oldu. Ama milletimiz bu gelişmeleri görüyor. Dün Konya'da bile Türk bayrağı yakıldı. Buna hiçbir hemşehrim tahammül gösteremez. Artık sabırlar taştı. Türk milletinin teminatı olarak MHP'yi gören hemşerilerim yoğun bir şekilde destek veriyor" şeklinde konuştu.
Kalaycı ve beraberindekiler daha sonra Karatay Odun Kömür Pazarı ve Demirciler Sanayi Sitesini ziyaret etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.