Kağıthane’de Korkutan Yangın

Kağıthane’de Korkutan Yangın

Kağıthane’de 6 katlı binanın çatı katında çıkan yangın korku ve paniğe sebep oldu. Alev alev yanan daire kullanılamaz hale geldi. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Olay Şirintepe Mahallesi Gümüşhane Caddesi Ada Sokak’ta 6 katlı binanın...

Kağıthane’de 6 katlı binanın çatı katında çıkan yangın korku ve paniğe sebep oldu. Alev alev yanan daire kullanılamaz hale geldi. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Olay Şirintepe Mahallesi Gümüşhane Caddesi Ada Sokak’ta 6 katlı binanın en üst katında saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Henüz bilinmeyen sebeple çıkan yangını çevredekiler itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Alevleri kontrol altına almakta güçlük çeken itfaiye ekipleri yangını yalaşık bir saatilik çalışmanın ardından söndürebildi.

Yanan dairede kiracı olarak yaşayan Ramazan Ateş, yangın sırasında evde olmadığını ve çıkış sebebini bilmediğini söyledi. Ateş,” Yangın sırasında evde kimse yoktu. Ev yangında kullanılamaz hale geldi.” diye konuştu.

Görgü tanıklarından Olcay Çelik ise yangının beş dakika içinde çıktığını ve hemen itfaiyeye haber verdiklerini söyledi. Çelik, ” Yangın uydu cihazının olduğu yerden başladı. Yangını ilk ben gördüm. İtfaiyeyi ben aradım. Beş dakikada geldiler ama bir saatte müdahale ettiler. Niye bu kadar geç oldu bilmiyorum. Ben yakında olduğum için öncelikle evimin güvenliğini düşünürüm. Diğer çatıya da sıçrarsa benim evim de yanar.” dedi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.