Kafkas: İyi Futbol Oynuyoruz Ama Gol Bulamıyoruz

Kafkas: İyi Futbol Oynuyoruz Ama Gol Bulamıyoruz

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, takım olarak iyi oynadıkları futbolda, gol atamadıklarını söyledi. Kafkas, "Fikstürün zorluğu biraz bizi gerilere itti. Hak ettiğimizin altında puanımız vardı. Bugün oyundan çok galibiyete...

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, takım olarak iyi oynadıkları futbolda, gol atamadıklarını söyledi. Kafkas, "Fikstürün zorluğu biraz bizi gerilere itti. Hak ettiğimizin altında puanımız vardı. Bugün oyundan çok galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Güçlü bir takımı yenmek bizim adımıza çok sevindirici. Ahmet İlhan ile birlikte 9 sakat oyuncumuz var. Bunlar takımda direk oynayan oyuncular. Milli maç arasında yaramızı saracağız. Büyük kısmı Gaziantep maçına yetişecek. Gelip geldiğimiz için çok mutluyum" dedi.

Trabzon’un yuvası olduğunu belirten Kafkas, "Orası benim evim yuvam. Ben ayrıldığım zaman bizi ancak aklımdan uzaklaştırırlar, camiadan uzaklaştırmaya kimsenin gücü yetmez. Bir şekilde ayrılmış olmam hiç önemli değil. Hiç kimseyle ilgili kötü duygular beslemedim. Ben Trabzonspor'un iyi olmasını dilerim. Türkiye'nin en büyük camialarından biri ve Anadolu'nun lideri. Daha ligin başı ve inşallah kısa sürede toplanırlar" diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.