Kadir Ulusoy'dan Keçeciler'e cevap

Kadir Ulusoy'dan Keçeciler'e cevap

İYİ Parti Konya İl Başkanı Kadir Ulusoy, önceki gün memleketi Konya'da mobbing gördüğü" ve "ilkelerinden saptığı" gerekçesiyle İYİ Parti'den istifa ettiğini duyuran Av. Murat Keçeciler'e sosyal medya hesabı üzerinden imalı bir cevap verdi

Eski devlet bakanı Mehmet Keçeciler'in oğlu, Av. Murat Keçeciler, önceki gün Konya'da bir otelde basın toplantısı düzenleyerek, İYİ Parti'den istifa ettiğini duyurmuştu. Keçeciler, İYİ Parti Konya İl Başkanı Kadir Ulusoy'un da genel merkezin kendisini istememesine rağmen seçildiğini söylemiş, partinin ve mensuplarının da kafasının karışık olduğunu belirtmişti. Keçeciler, İYİ Parti'yi bir de Neo-ittihatçı ilan etmişti. Bunun üzerine İYİ Parti Konya İl Başkanı Kadir Ulusoy da sosyal medya hesabı üzerinden isim vermeden bir paylaşım yaptı. Ulusoy, paylaşımında Keçeciler'i hedef aldı.

3 YILDA 4 PARTİ DEĞİŞTİ!

İYİ Parti Konya İl Başkanı Kadir Ulusoy, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “3 yılda 4 Parti değiştirmiş adam 'İYİ Parti'deki arkadaşların kafası karışık' demiş. Bizim kafamız siyasetimiz gibi berraktır. İYİ Parti, parti içi demokrasiyi özümsemiş bir partidir. Bu durumu özümseyemiş ilkesiz insanların ilkeli siyasetten bahsetmeleri oksimoron içerir. Siyasi partilerde yük taşımayanlar o partiye yüktür. Partimiz yüklerinden kurtuldukça yükselecektir. Ve bu yükseliş Türk Milletinin umudu olacaktır. Her Şey İYİ Olacak.”

“GENEL MERKEZ KADİR ULUSOY'U İSTEMEDİ”

Av. Murat Keçeciler de düzenlediği basın toplantısında şunları söylemişti: “ 16 Şubat 2022 yılında İYİ Parti'ye katıldım. Rozetimi İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in taktı. Rozet taktıktan sonra genel başkanla 40 dakikalık bir sohbetimiz oldu. Kendisinden bir şey talep etmedim. Akşener, 'Makulün partisi olacağız' dedi. Bana İYİ Parti STK ve Kanaat Önderlerinden Sorumlu Başkan Yardımcılığı verildi. Çalışmalara başladık. Genel Başkan Meral Akşener ile doğrudan görüşmem oluyordu. Bu da parti içinde rahatsızlık yaşattı. Bunun ardından genel başkanla doğrudan temasımız kesildi. Daha sonra Konya’da neler yapabiliriz noktasında çalışmalar yapmaya başladık. Konya'ya geldik bazı programlara katıldık. Bir de baktım ki genel merkeze şikayet edilmişim Konya teşkilatı tarafından. Siyasette böyle bir üslubu ilk kez İYİ Parti’de gördüm. İYİ Parti, merkeze oturmuyor. Neo-ittihatçı bir partidir İYİ Parti. 'Ahlak ve maneviyatın geleceğini konuşalım' dedik İYİ Parti’de. 'Yeni bir siyaset kültürüne ihtiyaç var' dedik. Birçok proje sunduk genel merkeze, kabul görmedi. Ben İYİ Parti’de siyaset yapamayacağımı anladım. ‘Kaybedilecek bir kavganın sebebi biz olmayalım’ dedik. Yanlışlar birikti. İYİ Parti'den istifa ediyorum. Ayrıca İYİ Parti Konya İl Başkanı Kadir Ulusoy da genel merkezin istememesine rağmen seçildi.”

EMRE ÖZGÜL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum